Agyhalott Magyarország, fideszes droidok – megnyilvánult a Momentum jelöltje

2019. június 07. 15:23

Kerpel-Fronius Gábor a Momentum színeiben indulva célozza meg a fővárosi főpolgármester-jelöltséget.

2019. június 07. 15:23

Droidoknak nevezte a Fidesz szavazóit a Momentum főpolgármester-jelöltje egy Facebook bejegyzésében – tudta meg a Hír TV. A hírcsatorna szerint tavaly márciusi írásban Kerpel-Fronius Gábor szerint amikor Orbán Viktor nem áll ki vitázni politikai ellenfeleivel, azzal azt üzeni, „így is van az országban mintegy 3 millió droid, aki csak azért rá szavaz, mert ő azt mondja, hogy szavazzon rá, függetlenül attól, hogy ő mit mond”.

A televízió azt is megtudta, hogy a tavalyi foci-vb után „agyhalottnak” nevezte Magyarországot, azért mert „ismerősök és ismeretlenek azt magyarázzák, hogy a »nemzeti«, sőt »fajtiszta« horvát válogatott az igazi győztes, mert egy kis ország csak egy kontinenstől kapott ki”.

Mint a Hír TV emlékeztett pénteki cikkében, Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-jelölti bejelentésekor arról beszélt: azért ő az alkalmas kihívója Tarlós Istvánnak, mert egyaránt meg tudja szólítani a baloldali és a jobboldali szavazókat is, egyúttal szövetségesül hívta az 1998-as Fidesz szavazókat.

 

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2019. június 09. 11:43
Az agyhalottak, SOHA NEM SZAVAZNAK AZ SZDSZ-ES MOMENTUMRA!!!!!
NTLLK
2019. június 09. 07:50
Középen az a kéz mutatja, mire számíthatunk.
áfonya
2019. június 08. 20:25
Agyhalott bukott kommunisták 6-7%.
Zokni
2019. június 08. 17:13
Agyhalott? Nincs ezzel gond. Az csak pár millió, de Orbán az egész népességet tartja annak, amikor a megvezetett, ill. megfenyegetett szavazóira hivatkozva úgy csinál, mintha a "magyarság" ezt akarná a migrációval, és azt meg nem, "Brüsszellel". (De senki nem tudja, hogy tulajdonképpen mit is, hiszen SENKI nem akarja menekültekkel elárasztani Európát, pláne nem Magyarországot...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!