Varga Mihálynak sürgősen tisztáznia kell, tényleg elment-e titokban Moszkvába

2019. május 06. 19:41

Miniszter úr, nagy érdeklődéssel várjuk a részleteket!

2019. május 06. 19:41
Szél Bernadett

„Sürgősen tisztáznia kell Varga Mihálynak, hogy tényleg elment-e titokban Moszkvába Paks2 ügyében! Ha igen, ez újabb visszaigazolás arra, hogy kábítják az országot mindennel, „tisztelet” meg „védelem”, meg ami belefér, de a fontos dolgokat rendre sutyiban intézik. Tényleg ennyire tartják a magyar embereket, hogy a hátuk mögött egyezkednek Putyinékkal egy olyan hitel részleteiről, ami még az unokáinkat is eladósítja?

És mi a helyzet a Parlamenttel, vajon bevonták az illetékes szakbizottságokat? Erről volt plenáris szavazás is, én ugyan totál ellene voltam, de akkor most már a látszatdemokrácia is sok nekik?
Évek óta tudjuk, hogy a Fidesz által az „évszázad üzletének” beállított Paks2 valójában egy korrupciós célú fideszes politikai termék, csak sajnos a legveszélyesebb fajtából — aki törődik az országgal, a közelébe se szabadna mennie egy ilyen fiaskónak.

Csúszik a beruházás, amibe bele se szabadott volna fogni, mert átgondolatlanul ugrottak bele Putyin kedvére és a saját pénztárcájuk örömére, de valóban, ki fogja tudni ezt így kifizetni? Miniszter úr, nagy érdeklődéssel várjuk a részleteket!”

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sundabunda
2019. május 07. 18:22
SZELÜTÖTT BAROMARCU! Neked kellene tisztazni, miert nem mentelmmar elma bus picsaba, Te rongypofaju moslek!
puszika
2019. május 07. 15:55
Leányom! Valamelyik nap itt sírtál össze a hazugság gyárról egy szösszenetet! És akkor ez most mi? Hazudozol ,hazudozol??
Hunyadi Mátyás
2019. május 07. 15:43
Ha elment, elment, nincs mit kérődzeni rajta. Követelőzni meg otthon követelődzön a Szél-kormány feje.
justiceforhungary
2019. május 07. 15:20
Lökőd-nő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!