Stoppal és kerékpárral menekült a rendőrök elől a verekedő

2019. május 10. 16:30

Azt a férfit állították elő, aki Törökszentmiklóson többeket bántalmazott, és aki miatt a Mi Hazánk Mozgalom felvonulásra készül.

2019. május 10. 16:30

Letartóztatta a Szolnoki Járásbíróság pénteken azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Törökszentmiklóson az elmúlt hetekben megvert három embert; mindhárman nyolc napon túl gyógyuló arccsont- és orrcsonttörést szenvedtek – közölte a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség az MTI-vel.

A gyanú szerint a férfi április 25-én az egyik törökszentmiklósi szórakozóhelyen bántalmazott egy embert, május 3-án pedig a helyi dohányboltban támadt két emberre. Május 9-én elrendelték az előállítását, a gyanúsított azonban megszökött a lakcímén megjelenő rendőrök elől. A férfi személygépkocsival, teherautóval – két autót is önkényesen, engedély nélkül használt –, kerékpárral és stoppal menekült. A rendőrök végül aznap délután Karcagon fogták el.

A Szolnoki Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, a végzés nem végleges. A gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, az ügyben a Szolnoki Törvényszék dönt majd. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a hatóság soron kívül elrendelte a gyanúsított igazságügyi elmeorvos-szakértői vizsgálatát motiválatlan cselekménye és a vallomása alapján.

(MTI)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. május 10. 22:17
"Azt írták, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a férfi ellen többrendbeli, súlyos testi sértés miatt folytat eljárást, és ők javasolták, hogy A. Alexet tartóztassák le. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnél viszont ezt nem látták indokoltnak. Az ügyészek „nem tettek indítvány a nyomozási bírónál” erre, tehát a férfi szabadlábon védekezik. A letartóztatási törvényi feltételeit az ügyészség nem látta megállapíthatónak. Ettől függetlenül folyik ellene az eljárás – ezzel magyarázta az Origónak a döntést az ügyészség szóvivője." https://www.origo.hu/itthon/20190508-az-ugyeszseg-nem-latta-megallapithatonak-a-letartoztatasi-torveny-felteteleit-igy-szabadlabon.html
zakar zoltán béla
2019. május 10. 18:38
Éljen a Jobbikklikk...
lutra
2019. május 10. 18:37
A cigány anyja piált és cigizett a terhesség alatt, azért lett ilyen beteg állat a kölyke.
Lotti
2019. május 10. 18:22
Csak azért találnak ki mindenfélét róla, mert cigány (oppardon, roma).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!