Mától két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

2019. május 13. 08:25

A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

2019. május 13. 08:25

Zárva tart mától jövő vasárnapig, május 26-ig a Keleti pályaudvar karbantartás miatt – tájékoztatta a MÁV Zrt. az MTI-t. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

A lezárás érinti a többi közt a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza, valamint a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalat. Felhívták a figyelmet: a lezárással kapcsolatos információk elérhetők a www.mav.hu/keleti oldalon.

A Keleti pályaudvar teljes lezárásakor olyan előre tervezett karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton és a peronokon, amelyeket csak akkor lehet kivitelezni, ha szünetel a vonatforgalom – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeTraTa
2019. május 14. 19:47
Teljes budapesti vasúthálózatot kompletten el kéne dózerolni és újragondolni/építeni.
Anti-liberális
2019. május 13. 23:23
Minden karbantartó folyamatnak örülök,mégha tényleges technikai nehézségeket okoz utána családdal vagy barátokkal megoldani valamilyen pesti kiruccanást egyeseknek. Viszont az,hogy a tömegközlekedés élhető rendszerré tegyük,ahhoz teljes mértékben asszisztálok.
thomsen
2019. május 13. 20:37
A Nyugatival mi lesz? Egy tíz perces eső után egy órán át csöpög benne a víz, áll mindenhol. Annál még az is jobb lenne, ha teteje se lenne, mert akkor csak tíz percet esne benne az eső. Nevezzük át Nyugati vasúti stadionná, akkó' talán méltóztatik önteni rá a szájbatekert pénzesdézsát a kegyelmes urak. Ha valaki amúgy a 70-es vonalon keresztül jön Magyarországra, és a vonatból kinéz az ablakon, kb. elhányja magát attól az indiai putribalkántól, ami van Rákospalotáig. Éljen a foci.
anegy_
2019. május 13. 09:41
A belpesti tuják és karácsonyfák két hetes vinnyogásba kezdhetnek, a fékek és ellensúlyok magasságában. Elsőként a május 26-i dátum eget rengető diktatórikus mivoltával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!