Óriási bátorság kell a legelesettebbek megtámadásához

2019. április 01. 19:24

A roma származású homoszexuálisok Magyarországon egy sokszorosan hátrányos megkülönböztetésű csoport.

2019. április 01. 19:24
Weiler Vilmos

„Ha valaki ma Magyarországra tényleg veszélyt jelent, azok a homoszexuális cigányok

Vasárnap számolt be a sajtó arról, hogy a Mi Hazánk Ifjai nevű, udvarhű szélsőjobboldal szervezet tagjai megpróbálták megakadályozni a Szegeden megrendezett »Ne a bőrszínt nézd, hanem az embert« című eseményt. A rendezvényen a roma nőket illetve roma LMBT-személyeket érintő társadalmi tapasztalatokról volt szó, egy ötven perces film levetítésére illetve egy beszélgetésre került volna sor. A Mi Hazánk Ifjai minden bátorságukat összeszedve ezt próbálták meg megakadályozni.

Elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy ha van Magyarországon sokszorosan hátrányos megkülönböztetésű csoport, akkor azok a roma származású homoszexuálisok. Mivel a romák nagy része szegénységben él, ezeknek az embereknek általában már az oktatáshoz és a kultúrához való hozzáférése is rossz, a kitörési lehetőségek korlátozottak. Ezt tetézi még a társadalomban lévő rasszizmus illetőleg a homofóbia is. Olyan emberekről van tehát szó, akik legtöbbször borzalmas körülmények közül indulnak, s a társadalmi kitörésük előtt két igen kemény akadály is áll.

Itt szeretném leszögezni, hogy hiszek az értékelvű jobboldalban. Sőt, úgy gondolom, értékelvű szélsőjobboldal is létezhet. S egy olyan társadalomban, ahol a liberalizmus nevében lovasították meg a nemzeti vagyon igen jelentős részét, nem csoda hogy megjelenik a nemzeti radikalizmus.”

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. április 02. 18:37
Na igen-igen. De a roma homoszexuálisoknál is nagyobb hátrányban vannak a csonka családban felnőtt migráns roma homoszexuálisok. Nem is beszélve az csonka családban felnőtt migráns autista, vagy dawn kóros, homoszexuális romákról. Úgyhogy, Weiler, ezt elcseszted! :-)
br-o
2019. április 02. 09:18
Khmmm. Keresni sem kell a homoszexuálisokat a cigányoknál jobban gyűlölő csoportot...
Magnólia
2019. április 02. 08:24
Istenem Vilmoska! És te a jövő reménysége vagy? Úgy látom elég nagy akkor a baj.
Peter8811
2019. április 02. 05:08
"Óriási bátorság kell a legelesettebbek megtámadásához" Ez nálatok volt szokás a baloldalon. Lásd, kisbirtokok elvétele. nyugdíjfelezés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!