Szakértő: A migránskártyák emelik Európa biztonsági kockázatot

2019. április 20. 21:08

Horváth József szerint a migránskártya program azért nem sikeres, mert olyan embereket támogat, akiknek az alapvető biztonsági ellenőrzését sem lehetett végrehajtani.

2019. április 20. 21:08

 A migránskártyák emelik a biztonsági kockázatot Európára nézve, hiszen az elmúlt években rengeteg ártó szándékkal érkező illegális bevándorló kapott juttatást a kártyák által – vélekedett Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán szombaton. 

Erre jó példa, Hassan F., az iszlám állam magas rangú katonájának ügye, aki magyarországi elfogásakor rendelkezett migránskártyával – fűzte hozzá.

Horváth József szerint a migránskártya program azért nem sikeres, mert olyan embereket támogat, akiknek az alapvető biztonsági ellenőrzését sem lehetett végrehajtani.

A Magyar Nemzetet idézve azt mondta, csaknem kétmilliónyian kaphattak támogatást az uniótól és az ENSZ-től név nélküli migránskártyákon, az elmúlt években pedig másfél milliárd eurónyi pénzt emésztett fel a program. 

Hozzátette: hasznosabb lett volna ha a kártyákra folyósított pénzt az EU a meggyarapodott biztonsági feladatokra és az illegális bevándorlók ellenőrzésére költötte volna.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belpestilibsi
2019. április 21. 16:52
"szakértő" LOL, fideszes propagandista.
dick52
2019. április 21. 07:24
... meg az idei termést is növelik. Mert ez a sok primitív barom, direkt azért jön . Bizony!
áfonya
2019. április 21. 02:46
Informátor: A 4-es metró és a visszaosztás művészete. Korrupció. https://www.youtube.com/watch?v=Vg5FknmRJcU&feature=share
áfonya
2019. április 21. 02:25
Heti terror (2019-04-17) https://www.youtube.com/watch?v=ldemenHwGyU&feature=share
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!