Puzsér: A régi baloldal seftel programalkotás helyett

2019. április 12. 10:44

Társadalmi vitára bocsátja programját az LMP és a Jobbik támogatását élvező független főpolgármester-jelölt.

2019. április 12. 10:44

Társadalmi vitára bocsátja programját a Jobbik és az LMP támogatását élvező Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, aki szerint a „régi baloldal” ezzel szemben csak a pozíciókról „seftel”. 

Puzsér Róbert pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón fontosnak nevezte az ellenzéki koordinációt, mivel szerinte az ellenzék csak akkor válthatja le a Fideszt, ha mindenhol, vagyis a Városházán és a kerületekben is csak egyetlen jelöltet indít az őszi önkormányzati választáson.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Momentum program nélkül egyeztet, ami szerinte tulajdonképpen kizárólag a pozíciók behajtására irányuló „seftelés”.

(MTI)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2019. április 12. 15:28
Nem tartom megfelelőnek a polgármester közvetlen választást. Szerintem a képviselő-testületnek kellene megválasztani, mert ők dolgoznak a polgármesterrel. Így nem fordulhatna elő, hogy a polgármester mögött a képviselő testület kisebb része áll. L.; korábban Esztergom esetét, vagy utóbb Hódmezővásárhely esetét.
Vakfolt
2019. április 12. 13:35
Nem tűnődtem rajta, hogy osztottad-e vagy sem, csak megemlítettem, mint egy pontosan ugyanolyan hamis toposzt, mint az "ellenzéki szavazók összeadhatók", mert a művelet nem kumulatív, tehát az sem mondható el, hogy fej fej mellett lennének a számok.
antioxi
2019. április 12. 13:05
Puzsér a hasznos idióta. ps: Robi, tarts ki őszig lécci!
Vakfolt
2019. április 12. 12:55
Hú milyen színe van az arcának, iszik ez rendesen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!