Nem kell lenézni az országot!

2019. április 09. 17:49

Annak a nemzetnek nincs jövője, amely nem tud és akar szembe nézni a múltjával.

2019. április 09. 17:49
Kunhalmi Ágnes

„Hatalmas EU zászlóval takarták le Csehországból jött demokrata barátaink a német megszállás hamis, történelemhamisító szobrát. A baj, hogy a szobor azt hazudja a múltról, hogy a nácizmus bűneit a magyarok nem követték el, csak a németek.

Annak a nemzetnek nincs jövője, amely nem tud és akar szembe nézni a múltjával. Magyarország is képes lenne erre. Nem kell lenézni az országot és azt feltételezni, hogy csak hazugságban képes létezni. A Fidesz ezt teszi az ilyen emlékművek állításával. A múlt szembenézése nélkül nem fogja tudni Magyarország visszanyerni önbecsülését.”

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Name7
2019. április 10. 17:21
"A baj, hogy a szobor azt hazudja a múltról, hogy a nácizmus bűneit a magyarok nem követték el, csak a németek." Ez a kunhalmi-félék öncélú értelmezése. Nem tény. Alátámasztani és megindokolni már nem igazán óhajtozik. Ennyit is ér.
Spiltyu
2019. április 10. 14:05
Ágikám ne törőj a téged kritizálókkal, gyönyörű vagy... nagyon megdugnálak!
Mirtilla
2019. április 10. 13:35
"Annak a nemzetnek nincs jövője, amely nem tud és akar szembenézni a multjával."- Ágnes, ezt kitől/kiktől kéred számon és főleg milyen morális alapon teszed ezt éppen te? Ha már szembenézésre buzditasz egy egész országot, akkor neked kellene jó példával legelöl járni és ugy gondolom - nem tul hosszu multad ellenére is- lenne mivel szembenézned.Amikor majd erre képessé válsz, jobban meggondolod a nyilvánosságnak szánt sommás kijelentéseidet és azt is, hogy kinek/minek ugrasz neki.Itt nemcsak az ajtókra gondolok.
Kanóc
2019. április 10. 11:16
Álprobléma Ágnes a komcsi utódpárt arcaként történelmi szembenézésre sürget -másokat. Kurva anyját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!