Több mint 50 második világháborús robbanótestet találtak a Városligetben

2019. március 20. 14:51

Az előkerült robbanótesteket elszállították.

2019. március 20. 14:51

Több mint 50 különböző második világháborús robbanótestet, lőszert találtak a Városligetben szerdán – tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Gajdos Milán azt mondta: az előkerült robbanótesteket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítésre. 

A munkálatok idejére 250 méteres körzetben le kellett zárni az Olof Palme sétány egy szakaszát, valamint az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződését. A korlátozásokat már feloldották – közölte.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. március 20. 18:19
Na, akkor eljött a Liget Védők ideje. Ők szedjék fel!
u.cserkész
2019. március 20. 17:00
Ezért is a Fidesz, illetve Orbán a hibás. Ha nem állnak neki a Városligetet átrendezni, akkor ez az 50 db bomba szépen elsumákol a talajban. Így meg lezárták a környéket 250 méteres körben, kellemetlenséget okozva a magyar népnek. Ezt már nem lehet kibírni.:-) Persze az is lehet, hogy néhány bomba/akna/gránát egyszer csak felrobbant volna valami behatás miatt. Na, akkor is a Fidesz lenne a hibás. Van köztük szovjet és német lőszer is. Ez az igazi multikulti.
brekker
2019. március 20. 16:54
Folyton csak a bombázások, közben meg itt a tavasz. Az igazi videójátékfüggők közben most kezdik éppen elfoglalni a felsőbb pozíciókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!