Puzsér szerint Karácsony „grafikonember”

2019. március 02. 15:50

A Hír TV szombati műsorában Puzsér Róbert élesen kritizálta riválisát, a szintén a főpolgármesteri székre pályázó Karácsony Gergelyt.

2019. március 02. 15:50

Puzsér Róbert a Hír TV-bengrafikonembernek" és „amőbának" nevezte Karácsony Gergelyt. A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony úgy változtatja alakját, mint az amőba, programját is csupán a közvélemény-kutatások eredményei alapján alakítja ki.

Ahogy fogalmazott: „Karácsony Gergely, ő a grafikonember. Amerre hajlik a grafikon, arra hajlik Karácsony Gergely." Puzsér szerint Karácsony Gergely a közvélemény-kutatási adatokhoz igazítja politikáját, programját pedig aszerint alakítja ki, hogy mi népszerű a választók körében.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2019. március 04. 08:11
"Már csak egy kis jókedv és némi humor hiányzik, de arról majd a magyar ellenzék gondoskodik." ( OV.)
hartnesz
2019. március 03. 21:02
Puzsér ezt akkor sem csinálná jobban ha a fidesz fizetné. Igaz ő ezzel így is sokat keres.
flesh ripper
2019. március 03. 09:00
Ka(ka)rács-ról nem lehet olyat rosszat mondani, aminek ne lenne valóságalapja... Kakarács-ony ekképpen reagált Puzsicsek (megalapozott) kritikájára: "Vastag a bőr a pofámon! Jól bírom a kritikát..."
még fokozza
2019. március 03. 08:58
Budapest mostani lassú közlekedése olyan mint a Lánchíd előtt Pest és Buda. Elmaradott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!