Gyöngyösi-Balczó-Jakab trióval kezdi meg az EP-kampányt a Jobbik

2019. március 13. 14:27

A frakcióvezető lett a listavezető, aki szerint mindennél nagyobb a május végi választás tétje.

2019. március 13. 14:27

Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, parlamenti frakcióvezető áll a Jobbik európai parlamenti jelöltlistájának élén, a második hely a jelenleg is Brüsszelben képviselősködő Balczó Zoltáné – jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a párt szóvivője.

A lista harmadik helye Jakab Péter szóvivőé, akit Bana Tibor és Z. Kárpát Dániel alelnök követ. Gyöngyösi Márton a sajtótájékoztatón arról beszélt: mindennél nagyobb a május végi választás tétje, hiszen a kérdés az, megengedjük-e, hogy Orbán Viktor és a Fidesz kivezesse Magyarországot az Európai unióból, és egy bérrabszolgaságon alapuló diktatórikus rendszert építsen ki”.

A Fidesz a listára reagálva közleményt adott ki: ebben azt írják, ez „egy antiszemita párt antiszemita listája”. Majd úgy folytatják: „A Jobbik európai parlamenti listavezetői mind zsidózó, antiszemita és náci megnyilvánulásokat tevő politikusok.”

Szerintük „a bevándorláspárti európai és magyar baloldal” ezekkel „az antiszemitákkal borult össze”, akik a nagyobbik kormánypárt szerint „a hatalomért” mindannyian „mindenre képesek”.

(MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. március 15. 17:51
Gyöngyösi-Balczó-Jakab trióval kezdi meg az EP-kampányt a Jobbik" sekélymagyarok...
Tidal_wave
2019. március 13. 18:22
Morvai helyett Gyöngyösi.... Ebben benne van az egész Jobbik színeváltozása... Bár pár éve még mindketten bőszen zsidóztak...
nyugalom
2019. március 13. 17:30
Jellemtelenek - menekülnek, hogy szidhassák, árulhassák a hazájukat a dk-val, mszp-vel!
Google
2019. március 13. 17:03
Gyurcsanyek is antipatikusak, de ez a Gyongyosi-Jakab duo legalabb annyira. Megerdemlik egymast!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!