A Jobbik már nem képviseli a nemzeti gondolatot

2019. február 25. 10:21

A Fidesznek 2026-ban jobboldali, nemzeti pártként már a Mi Hazánk Mozgalom lesz a kihívója.

2019. február 25. 10:21
Volner János

 Az antiszemita, rasszista botrányok ellenére ön azt mondja, a párt már a balliberális tömb része. Ön szerint a Jobbik antiszemita vagy balliberális párt?

A kettő egyszerre van jelen. Senki nem gondolja komolyan, hogy ­Sneider Tamás nézetei bármit is változtak az esküvőjén látott karlendítés óta. De most annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon megszerezhessék a több milliárd forintos költségvetésű települések feletti hatalmat, érdekszövetséget kötnek a baloldallal. Mint amikor a rablók összeállnak egy bandává, mert úgy nagyobb lehet a zsákmány.

A kormány még februárban az Országgyűlés elé terjeszti a családtámogatásokat érintő jogszabályokat. Támogatni fogják ezeket?

Igen. Szeretnénk ugyanakkor, hogy minél ösztönzőbb legyen az igénybe vehető támogatások mértéke, és az is fontos, hogy ezek hosszú távú, ciklusokon átívelő intézkedések legyenek. Ha meg szeretnénk élni a XXI. század végét egységes nemzetállamként, akkor nincs más választás, mint a népesedéspolitikába történő befektetés.

Hosszú távon gondolkodni lehet, de ha 2022-ben kormányváltás lesz, nem garantált, hogy a családtámogatási rendszer megmarad.

Nem hiszem, hogy ez a balliberális ellenzék valaha is kormányra fog kerülni. 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. február 26. 02:10
Már 2010 óta nem. Te mikor is léptél ki, Volner elvtárs?
Robur
2019. február 25. 21:01
Ti meg gerinctelen seggnyalók vagytok volner.
NagyLaci
2019. február 25. 20:54
Érdekes, de a Jobbik már tényleg csak a nevében jobboldali. A nyugat európai baloldal sajátossága lett, hogy az újeurópai (muszlim) szavazókra is koncentrálnak. Ezért az antiszemitizmus, holokauszttagadás simán belefér. A jobbik nem is mond semmi rosszat a muszlimokra. Hogy ez a MIÉP, MI HAZÁNK, és talán ha jól hallottam KISGAZDA összeborulás mire lesz elég, majd kiderül. Csak ne kurvuljanak el. Én reménykedem, hogy valami jó is kisülhet belőle.
marko11
2019. február 25. 19:53
most akkor volner már jó nertárs?! már nem kell utálni? már nem kell leskelődni utána, hogy mit csinál(nak) a bokorban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!