Újabb óvodákat adták át Kárpátalján

2019. február 26. 14:33

„Magyarország mindig megbízható partnere volt Ukrajnának a rossz politikai államkapcsolat ellenére is” – mondta Grezsa István.

2019. február 26. 14:33

Az Óvoda fejlesztési program keretében ismét felújított óvodákat adtak át Dédában és Batáron – írja a Kárpátalja.ma

Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa hangsúlyozta, hogy Magyarország mindig is megbízható szomszédja volt Ukrajnának. 

Grezsa szerint legyen szó védőoltásról, egészségügyi felszerelésről, szociális juttatásokról, a magyar kormány támogatni fogja a kárpátaljai magyarokat a rossz politikai államkapcsolat ellenére is. Végezetül Grezsa István elmondta, hogy a száz év magány véget ért, egy erős és gyarapodó nemzet vagyunk, éljünk a határ bármely oldalán – írja a portál. 

(nyitókép: Kárpátalja.ma)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. február 26. 19:17
„Magyarország mindig megbízható partnere volt Ukrajnának a rossz politikai államkapcsolat ellenére is” Lehet, hogy éppen ez a baj. Lehet, hogy összetévesztik a megbízhatót a balekkal.
dávid
2019. február 26. 15:11
Király!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!