Sneider Tamás lemondását követeli a Jobbik képviselő-jelöltje

2019. február 11. 11:26

Kovács Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje Facebook-bejegyzésében kifogásolta Sneider tevékenységeit.

2019. február 11. 11:26

A náci botrányokba keveredett Sneider Tamás pártelnök lemondását követeli Kovács Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje.

A képviselő-jelölt Facebook-bejegyzésében kifogásolta Sneider tevékenységét, aki, szerinte cselekedeteivel kompromittálta magát. Véleménye szerint folytatni kell a Jobbik néppártosodását és olyan vezetésre van szükség amelynek tagjai „akik a múltbeli tevékenységük alapján nem zsarolhatóak”. 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2019. február 11. 20:22
Sneider Tomi de azt mondta...: https://deformacio.blog.hu/2019/01/28/sneider_tomi_de_azt_mondta
Anti-liberális
2019. február 11. 19:20
Teljes őszinteséggel mondom,hogy egyszerűen nem tudom miként fogja a Jobbik túlélni a belső viszályokat és az identitásváltást. Pedig tényleg jó lenne ha a jelenlegi kormány gyengeségeire tudna reflektálni egy jobboldali párt komoly támogatottsággal. Csak hát az ember igencsak kétesen tekint a Jobbikra miután képes volt ezt az identitásveszteséget(aminek mint tudjuk a párt magvait képviselő emberek egy részének tavozása is része volt) egy néppártosodásnak nevezni,s a számtalan nyilatkozat ellenére
zakar zoltán béla
2019. február 11. 17:43
A nyilas hintaló!
Szívemből magyar
2019. február 11. 16:08
Minden szava igaz. A Sneider és Gyöngyösi által vezetett Jobbikra csak mint legkisebb rosszra tud az ember szavazni. Új és tiszta múltú vezetők kellenek, lehetőleg fiatalok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!