„Randira” hívta Nagy Blankát Timmermans

2019. február 15. 17:16

A találkozót az európai szocialisták csúcsjelöltje kezdeményezte.

2019. február 15. 17:16

A Népszava értesülései szerint Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, az Európai Szocialisták választási csúcsjelöltje mindenképpen szeretne találkozni Nagy Blankával.

Mint írják, a politikus részt vesz az MSZP szombati kongresszusán, és külön kérte, hogy Nagy is legyen ott az eseményen. A diáktüntető igent mondott a napilap információi szerint. Azt, hogy Timmermans és Nagy miről fognak beszélni, egyelőre homály fedi.

Előzetesen annyi tudható a szombati gyűlésről, hogy a szocialisták a hétvégén várhatóan elfogadják a párt uniós programját és az EP-választásra szóló jelöltlistát, de utóbbi a többi párt miatt nem lesz teljesen végleges.

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. február 18. 07:19
„Randira” hívta Nagy Blankát Timmermans" hát Timmermans a libsik játékosfigyelője....és éles szemmel meglátta, hogy Blankából lehet még akár egy új Bangóné is...
Peter8811
2019. február 17. 08:36
Félelmetes közönséges a pofája Mint egy piac utolsó kofája Árulja magát mint kofa a zöldséget Összehord mindenféle blődséget.
sersem4
2019. február 16. 14:31
Gazdasági tanácsokat fog adni ennek a faszinak gondolom. Biztos azért ezt a 16 éves csajszit kérdezi, mert biztos ő áll az európai növekedési ütemet meghaladó fejlődés hátterében, nem az a hüje Matolcsy, vagy Varga, pláne nem a faszista párt, a FideSS .
2006erlelo
2019. február 16. 13:44
Azért elég bajban vannak a bolsik.Egy ilyen kis ostoba jakobinus ribi , szintiszta inteligens bolsi csajra is ráfanyalodnak.Ebból a tanulatlan kis nyelvművelőből nemsokára jelentésfogalmazó lesz Brüsszelben , férfi genitáliák a számban, nevű témakörben.Blanka, Blanka, te kis bolsi csacska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!