Tizennégy MSZP-s EP-mandátummal elégedett lenne Tüttő Kata

2019. február 26. 13:07

Kálló Dániel elmesélte, mit tesz, ha az ellenzék „cunamiszerű” győzelmet arat.

2019. február 26. 13:07

Hétfőn az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egon Kálló Dánielt, a Független Diákparlament képviselőjét és Tüttő Katát kérdezte az MSZP európai programjáról. A beszélgetésben sokszor rákérdezett a műsorvezető Kálló jelöltségére, ezzel kapcsolatban a diákpolitikus hangsúlyozta, az MSZP felkérése nem az FDP-nek szól.

„A jelöltség elvállalásával azt az üzenetet szeretném átadni, hogy pártállástól függetlenül szükség van a fiatalokra a politikában” – nyilatkozta az Független Diákparlament képviselője, az MSZP EP-listájának ötödik helyezettje.

Tüttő Kata a párt listájával kapcsolatban elmondta, hogy „az nyitott”, két volt uniós biztos és egy külügyminiszter mellett a fiatalok is képviselve vannak rajta, így a generációk közötti szövetségről is szól. A „Haza. Szeretet. Európa.” elnevezésű programról úgy nyilatkozott: az MSZP a plakátok által közvetített gyűlöletre szeretettel fog válaszolni. A műsorvezető kérdésére válaszolva elmondta, 

tizennégy megszerzett képviselői hellyel már biztosan elégedett lenne.

A műsorvezető utolsó kérdésére, miszerint mi történne akkor, ha az ellenzék „cunamiszerű” győzelmet aratna, Kálló Dániel elmondta: ahogy a jelöltséget is vállalta, úgy vállalná a képviselőséggel járó feladatot és felelősséget is.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. március 01. 08:50
"..Tizennégy MSZP-s EP-mandátummal elégedett lenne Tüttő Kata.." ÉN MEG EGY TORONYÓRÁVAL LENNÉK "ELÉGEDETT", DE LÁNNCCAL!!!
Crüwel
2019. február 27. 16:09
14???? Azért én nem lennék ilyen pesszimista, - ennyire durván nem csökken az európai szocik népszerűsége ,- nyugodjon meg azért 14 nél nagyobb lesz az a szoci frakcio. Ja ,- hogy a magyar cucik küldenek 14 et. :) :) Szép dolog az optimizmus, de ez sokkal inkább tűnik súlyos elme állapot romlásnak .
Pandaka pygmaea
2019. február 27. 13:56
"...nyilatkozta az Független Diákparlament képviselője, az MSZP EP-listájának ötödik helyezettje." Eztígymosthogy? Most akkor független vagy mszp-s?
fogas paduc
2019. február 27. 12:28
Ennek a fiúcskának még le sem szálltak a heréi a zacskójába. Szerintem még az anyja szoptatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!