Idén nem lesz Red Bull Air Race a belvárosban

2019. február 05. 15:40

Nem adta meg a Főváros az engedélyt a Red Bull Air Race-re.

2019. február 05. 15:40

Tarlós István nem adta meg az engedélyt arra, hogy idén is Budapest belvárosában legyen a Red Bull Air Race.

A Főpolgármesteri Hivatal közleményében azt írja: „A budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a Főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre. A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Duna-kanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.”

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. február 06. 13:44
Ha betartja az igéretét az is baj, ha nem az is!
Mr.Falafel
2019. február 06. 07:18
Minden rendezvényt el kell venni Judapesttől. A rühes belvárosi zsidókat fallal kell körbe venni és hagyni őket mögötte megdögleni.
Budai Katalin
2019. február 06. 01:14
Helyes. Eddig is teljesen fölöslegesnek tartottam. Hatalmas zajjal jár, tönkreteszi a lakosság hétvégéjét és teleokádják Budapest levegőjét kerozinnal. Menjenek a jó büdös francba!
annamanna
2019. február 05. 19:15
A Parlament kupolája mellett elhúzó repülő fotója kicsit hasonlít a koronán levő ferde keresztre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!