Újra pályázna a Gundel vezetője a várbeli menzára

2019. január 14. 12:35

„Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, valószínűleg nem pályáztunk volna” – mondta a 24.hu-nak adott interjújában Peter Knoll, a vendéglátóipari cég ügyvezetője.

2019. január 14. 12:35

Minden negatív reakció ellenére biztosan pályázna újra, ugyanis Peter Knoll szerint a pályázat pont arról szólt, amiben a Gundel évtizedek óta piacvezető: az állami rendezvények cateringjéről. Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, azon nem indultak volna. Azt ugyan nem árulta el a hétfő reggel megjelenő interjúban, hogy mennyi pénzt keres a menzából, de annyit elárult: a profit a cateringen jelentkezik,

Egy másik kérdésre válaszolva elmondta, a várbeli menza és a városligeti étterem alapleve hasonló, de más alapanyagokból készülnek az ételek, például az étteremben biocsirkéből készülnek az csirkehúsos ételek, a menzán pedig „egyszerűből”.

Azt nem cáfolta, hogy a nemrég igazolt sztárséf, Litauszki Zsolt is felügyelni fogja a menza konyháját az éttermen túl, azonban a mindennapi teendőket egy sous chef fogja vezetni a menza konyháján.

(24.hu)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
táltos
2019. január 14. 15:19
Sajnos ez a lényegi rész az interjúból. Ezt a mentalitást lovagolja meg sok ellenzéki párt. PL. a Lotyaszájú határon túliak elleni agymenése. "Mit gondol az elképesztő indulatokról, amelyeket a Gundel név kiváltott a szerződéssel kapcsolatban? Teljesen sokkoló volt. Angolul beszélünk most, hiszen nem magyar ember vagyok. 1995 óta élek Magyarországon, a szívem is ide köt, mindent próbálok pozitívan nézni, ilyen a természetem. De amikor ez az egész kirobbant, először egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy tényleg ez történik. Miután láttuk, hogy mekkora ügy lett ebből az egészből, először a munkatársakkal kezdtem el foglalkozni, mert ők voltak leginkább kitéve a gyűlöletnek. Nem a Gundel étterem szenvedett, hanem az emberek, akiknek fel kellett venniük a telefont, vagy szembesülni a többezer gyűlölködő üzenettel és kommenttel. Nem tudom, el tudja-e képzelni, hogy fiatal huszonéves telefonos operátorként fogadja a hívásokat, és emberek fröcsögve szidalmazzák, személyében sértegetik."
Vadakat terelő juhász
2019. január 14. 13:55
Például az étteremben biocsirkéből készülnek az csirkehúsos ételek, a menzán pedig dögből. Megfogják mérgezni a miniszterelnököt. :D
Orange79
2019. január 14. 13:50
Kérdés, hogy mi lesz a szarházi ellenzék következő célpontja? Legközelebb belekötnek a takarítónőkbe, a mosdókban lévő szappanba, az éjjeliőrbe? Nevetséges.
Zsolt75
2019. január 14. 13:25
Ez a tematika már tényleg szánalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!