Akiken sokat lehet nevetni

2019. január 12. 12:27

A parlamenti képviselők nem akarnak képviselőként viselkedni.

2019. január 12. 12:27
Gábor László

„Az ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben kicsit megváltoztak. A parlamenti képviselők nem akarnak képviselőként viselkedni; amikor hivatalos ülésnap van, azt nem akarják hagyni; amikor meg nincs, akkor meg akarnak egyet. Az ülésteremben kiabálnak, szelfibotokkal hadonásznak, esetleg sípolnak. Valószínűleg a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet egyik legnyomorúságosabb pillanata volt, amikor Szabó Tímea Párbeszéd-képviselő egy tüntetésen, a néhány száz tüntetőnek, büszkén megmutatta a sípját, amivel sípolt a teremben és várta, hogy megtapsolják. Igazi politikusi eredmény: nem okos hozzászólása volt a parlamentben, nem elfogadták egyik törvénymódosító javaslatát, hanem sípolt. És meg is tudja mutatni a sípját.

Mert az ülésterem helyett utcára mennek hergelni az embereket, vagy bemásznak a köztévébe, ott ki a földön fetreng, ki felmászik a korlátra, ki nekifut az ajtónak, ki szimulál (bocsánat, itt indokolt lenne a többes szám), más meg segédrendezőként dirigálja a többieket.

Amikor meg bemennek egy nem ellenzéki tévébe mint riportalanyok, elkezdenek nem riportalanyok lenni. Nem válaszolnak a kérdésre, bohóckodnak.”

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poletikus
2019. január 15. 13:46
Szigoritsák már meg parlamenti képviselök jogállását, hogy ne mehesenek közintézménybe pisilni, hanem csak egyeztetett idöben a törvényben határozottabban leírt feladatra lehessenek az épületben!
írmag
2019. január 12. 18:05
Szabó Tímea Párbeszéd-képviselő marionett bábozása volt a legbonyolultabb parlamenti munkája. Utána a sötétség.
balbako_
2019. január 12. 15:28
Emberként sem tudnak viselkedni nemhogy képviselőként.
sunsaci
2019. január 12. 14:05
Egy céges osztályértekezleten próbálna csak bárki telefonálni, olvasni, sms-ezni, enni, stb. Az ország első számú munkahelyén miért nincs megkövetelve a fegyelem!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!