Esküvőjén kapcsolta le a rendőrség a szentesi férfit

2019. január 23. 10:34

Van annak veszélye, ha saját iratokkal mászkál az ember!

2019. január 23. 10:34

Kellemetlen esküvői bakikról, felmerülő váratlan problémákról számtalan videót talál az ember, de egy néhány nappal ezelőtti szentesi esküvőn sem unatkozott a násznép: az ünneplést a rendőrség oszlatta fel, mikor a vőlegényt egyenruhások várták a városháza előtt a szertartást követően.

A blikk szerint már az épületben is nyomozók voltak, ugyanis a vőlegény, G. Mihály egy ideje hamis iratokkal ügyeskedett. A cikk szerint Mihály korábban többször is egy ismerőse adatait használta fel az ellene indított eljárás során, a rendőrök elől pedig bujkált.

Esküvője napján mégis elő kellett állnia saját irataival – kis idő elteltével el is kapta a rendőrség.

(Nyitókép: police.hu)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2019. január 24. 12:55
"Bármi is történt, mi továbbra is imádjuk egymást. Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön – kezdte a boldog feleség." Ez a Misi tudja, mitől döglenek a nők. Nekem ilyesmi sosem jutott volna az eszembe.
annamanna
2019. január 24. 09:58
Az ifjú pár: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/eskuvo-letartoztatas-szentes-kozokirat-hamisitas/36cwt9e
annamanna
2019. január 23. 18:41
A legjobb PR a zsaruknak. Egy ország röhög az észkombájnon.
Senki Alfonz
2019. január 23. 18:18
A változás csak annyi, hogy bent ő lesz az ifjú asszonyka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!