Ellenzék: A Sneider-botrány belső pártügy, továbbra is szolidaritás van közöttünk

2019. január 29. 14:17

„Nem hagyjuk, hogy az ellenzéki egységet bármiféle próbálkozás megbontsa” – jelentette ki kedden a liberális Bősz Anett, Sneider Tamás botrányaira reagálva.

2019. január 29. 14:17

„Nem hagyjuk, hogy az ellenzéki egységet, ami létrejött a kormányváltás érdekében bármiféle próbálkozás megbontsa” – jelentette ki kedden Budapesten Bősz Anett a Mondjon nemet a „Magyar Posta is a rabszolgatörvényre!" címmel meghirdetett sajtótájékoztatón.

A liberális politikus szerint Sneider Tamás Jobbik-elnök botránya belső pártügy. Közlése szerint a Jobbik nem tért el attól a kommunikációtól, hogy le kell váltani az Orbán-kormányt és meg kell változtatni az illiberális államot.

Ellenzéki szolidaritás van közöttünk és megyünk tovább ugyanúgy. Abban bízunk, hogy a következő időszakban megoldódik ez is”
– utalt Sneider Tamás botrányos ügyeire Bősz Anett, aki hozzátette: van szélsőséges párt a parlamenti patkóban, de az a Mi Hazánk Mozgalom. Nem szabad elfelejteni, hogy a Fidesz és a KDNP is hemzseg a szélsőséges megnyilvánulásoktól – tette hozzá.

Hasonlóan értékelt Szél Bernadett is. Úgy vélte, nem helyes, amiket Sneider Tamás mondott, de ezzel a Jobbiknak van belső feladata. Hozzátette: a Jobbiknak be kell fejeznie a néppártosodás felé vezető utat. A képviselő szerint a Sneider-botrányt a Fidesz generálja, és semmitől sem riad vissza, hogy szétbombázza az ellenzéki együttműködést. 

A Sneider-botránnyal kapcsolatban Gréczy Zsolt úgy fogalmazott, ezeket az folyamatokat a Jobbiknak belül kell kinőnie. A DK politikusa szerint a Soros-kampány után azt lehet kijelenteni, hogy a Fidesz az antiszemita párt. Arra a kérdésre, hogy a Demokratikus Koalíciónak mikortól nem működne a Jobbikkal való együttműködés, ha most szemet huny a cigány- és zsidóellenes kijelentések felett, Gréczy Zsolt közölte, ha Orbán Viktor vezetné ezt a pártot akkor biztos nem működnénk együtt. 

 

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2019. január 30. 14:22
Sneider Tomi balladája: https://deformacio.blog.hu/2019/01/28/sneider_tomi_de_azt_mondta
Pusikas
2019. január 30. 07:08
" Nem hagyjuk hogy a kormányváltás erői közé éket verjenek." Bocsánat de milyen választás lesz most ? A többit sem értem. A hellernek el kell még mennie fletóhoz,nyalogatni kicsit a golyóit mert az már megint karácsonyozna. Klárika meg ugye nem öregecskedik ezért nem tud ilyen trükköket. Ezután elkérik sneider friss végbéltermékét amit a Hősök terén kamerák kereszttüzében együtt fogyasztanak el az ellenzéki kepviselők az összefogas jegyeben.
mokány
2019. január 29. 22:50
" A tagadás tagadásának tagadása.."
Mich
2019. január 29. 21:39
6 db libsi/bolsi/náci és 3 tucat fotós...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!