Bálint gazda Karácsonyt ajánlja

2019. január 25. 16:34

Szerdán került napvilágra az a videó, amiben mindenki kedvenc televíziós gazdája a Párbeszéd jelöltje mellett tett hitet.

2019. január 25. 16:34

Bálint György a Facebookon azt üzenete: „Az előválasztás célja, hogy Budapest, Európa egyik legszebb fővárosa, méltó főpolgármestert kapjon. Erre legmegfelelőbbnek Karácsony Gergelyt tartom.” 

A korábban az SZDSZ-ben politizáló agrármérnök és mindenki tv-gazdája utolsó mondatában úgy fogalmazott, Karácsonnyal „győzni fogunk”, azonban lehet, ez idejekorán tett kijelentés volt ugyanis Horváth Csaba jelöltségét sokkal többen támogatták előzetesen egy csütörtöki hír szerint.

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2019. január 28. 15:59
Biztos szebb lesz a répa termés ha Karácsony lesz a polgi.
yes_we_can
2019. január 27. 23:48
A "mindenki kedvence" kitétel honnan jött?
realista
2019. január 26. 20:19
A fanatikus fidesz-prolik mindenkire - aki valamiben nem ért egyet a Fidesszel (Orbánnal) - rászállnak, mint a sáskák, mocskolják, sértegetik. Ugyanakkor bármilyen hitvány senkit piedesztára emelnek, aki hajlandó Orbánról néhány dicsérő szót ejteni.
korupi
2019. január 26. 20:08
Harácsony Gergő, a (párt-és egyéb)pozíciókat halmozó, beszari vigyorú "politikai" szélkakas, közéleti ezermester, sunyi, libertárius, élősködő "közéleti" Mekk Elek. Angolul egy szót se tud, de mindenhez (ahhoz is) ért mint az ügyvédek. Kiválóan alkalmas miniszterelnök- jelöltnek(is), Zugló polgármesterének(is) , Budapest főpolgármesterének(is), egykor volt szociológus társadalom mérnöknek stb., szóval úgy kell mint egy falat (penészes) kenyér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!