Novák Katalin megdöbbent a francia tévé kérdésein

2018. december 11. 10:48

„Egyoldalú, előítéletektől hemzsegő módon készítettek velem interjút.” Videó.

2018. december 11. 10:48

„Döbbenet, hogy éppen abban a francia »közszolgálati« televízióban kérik rajtunk számon a magyar média sokszínűségét, ahol teljesen egyoldalú, előítéletektől hemzsegő módon készítettek velem is interjút, láthatóan végletekig elfogult riporterek” – reagált Novák Katalin, az Emmi családügyekért felelős államtitkára arra az interjúra, amit a France24 készített vele.

Az államtitkárt elsősorban a magyar média helyzetéről faggatták. A beszélgetésben szó esett még a családok védelméről szóló nemzeti konzultációról, a Sargentini-jelentésről, valamint Soros Györgyről és a CEU sorsáról is.

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2018. december 12. 10:32
Novák, egy kedves, jóravaló asszony. A Fidesz politikusai ne döbbenjenek meg. Legyenek gyilkos professzionális kommunikátorok, rezzenéstelen arccal, acélsodrony idegekkel, penge szarkazmussal és halálpontos riposztokkal, nyelvi-, verbális virtuozitással, tényismerettel, érvek, pontos adatok hatalmas arzenáljával! Nos, van a Fidesz kormányban, néhány hetednapos hulla-kommunikátor (Halász János), visszataszító alak, aki nagyon kontraproduktív. Pl. "vizuális kommunikációs" megközelítésből. Németh Szilárd, pl. förtelem megjelenésével, stupiditásával, nagyon sok szavazót riaszt el. A "kommunikációs igazgató" is vértelen...
catalina9
2018. december 12. 07:21
„Döbbenet, hogy éppen abban a francia »közszolgálati« televízióban kérik rajtunk számon a magyar média sokszínűségét, ahol teljesen egyoldalú, előítéletektől hemzsegő módon készítettek velem is interjút, láthatóan végletekig elfogult riporterek” hát libsik....
ThunderDan
2018. december 12. 01:58
Egyébként a mandiner hibás a címadásban. Azt a hamis látszatot kelti, mintha Novákot tényleg mintegy váratlanul, felkészületlenül érték volna a kérdések. Ezzel szemben a közleményben semmi erre utaló elem nincsen: a "döbbenet" kifejezés a kettős mércére való rávilágításként hangzik el. Nincs a közleménynek olyan - egyfajta "naivitásra" vonatkozó - éle, mint ami a mandiner főcíméből esetleg kitűnne (és ami számos itteni kommentelőt is tévútra vitt.) Az interjút megnézve pedig ténylegesen is állta a sarat Novák, korrekt módon.
koronaszepe
2018. december 11. 22:20
Nem furcsa Nováknak, hogy a média- kolhozon kívülről csak "rosszindulatúelőítéletektőlhemzsegő" kérdések jönnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!