Térdepelve imádkoztak Avram Iancu szobra előtt a román nemzeti liberálisok

2018. november 19. 22:12

A magyarellenes Iancu szobra előtt térdeltek a román képviselők.

2018. november 19. 22:12

Térdepelve imádkoztak Avram Iancu ma felavatott mellszobra előtt a Nemzeti Liberális Párt képviselői egy parlamenti ceremónia keretében – szúrta ki a Főtér.ro. 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2018. november 20. 20:15
Magyarországon, meg a sok hülye, a zsidóellenes Horthy előtt térdepel. Ennyi.
flesh ripper
2018. november 20. 15:00
Ez nagyon röhejes. Még a legfanatikusabb magyar hazafi sem borul térdre, pl. Petőfi, vagy Kossuth előtt. Igaz, Lopcsány szokott könnyezve-tegeződve fetrengeni nagy Imrebácsi hídja előtt, vagy a vasgereblye tövében. lehet, hogy LQró letérdelne az oláh Jankú fosfej-szobra előtt is. Mérget vehettek rá.
Aerion
2018. november 20. 09:39
avram iancu egy közönséges tömeggyilkos volt. Nem ember. Addig nincs igazság a földöm, amig ezt a férget ki nem kaparják, a csontjait össze nem törik és egy klotyóban le nem húzzák. De lesz igazság.
szalard
2018. november 20. 08:52
Avram Iancu legkevesebb 10 000 ártatlan magyar férfi nő, gyermek és csecsemő lemészárolásáért, és több száz falu és város (Nagyenyed, Abrudbánya, Zalatna, Marosújvár, stb.) porrá égetéséért felelős. Madách Imre nővérét, férjével és 14 éves fiúkkal együtt ezek etették meg élve kiéheztetett disznókkal 1849-ben. A román liberálisok egy ilyen szőrnyeteg szobra előtt imádkoznak. A kérdésem, hogy mikor fognak a "magyar" liberálisok: a DK, LMP, Együtt, Momentum, Párbeszéd, stb., Szálasi Ferenc szobra előtt imádkozni? Szerintem előbb fognak Avram Iancu szobra előtt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!