Szávay és a legális büdöszsidózás

2018. november 29. 16:21

Tegnap a baloldal kidobta morális tartalékának utolsó morzsáit is.

2018. november 29. 16:21
Szikszai Péter

„Tegnap a baloldal kidobta morális tartalékának utolsó morzsáit is. Ami még volt – az antiszemitizmus elleni harc – is a kukába került. A baloldali értelmiség kedvenc pártja, az Orbán elleni küzdelem utolsó reménye, újra megmutatta igazi arcát – talán a legrémisztőbbet -, de a folyton vészkorszakot emlegetőknek ez sem volt probléma. Az ellenzéki média fél napig nyomta bele a fejét a homokba. Pedig ha hangfelvétel van egy zsidózó parlamenti képviselőről, akkor nem kell nagy hírérzékenység meglátni benne a sztorit. De hát nem fideszes zsidózott, ezért az ugye nem számít.

Nyilván azt gondolják – mert mit is gondolhatnának –, hogy pimf eset, csak a lakájmédia felfújja. Már épp fulladásközeli állapotba került a libsi sajtó, mert Szávay képviselő úr délutánig nem tudta közbeszédbe emelni a büdöszsidózást. Így a Jobbikban azt találták ki, hogy Szávay csak viccelt a zsidó nő megverésével. Persze a kampósorrúzás kicsit durva volt, de ettől ő még nagyszerűen tudja védelmezni a demokratikus elveket a valóban náci Orbán-rezsimmel szemben. Meg amúgy is bocsánatot kért, tehát spongya rá, de ha kell, térden csúszik a Spinoza-házig, jövőre meg részt vesz az Élet Menetén.

Szóval, hála Istennek, Pista az egész csúnya ügyet cáfolta, mindenki lenyugodhat. Szávay egyáltalán nem egy alsó kategóriás náci, külső merevlemezen tárolt Mein Kampffal és ajándék egérpaddal, hanem egy vicces, sztorizgatós, kicsit alpári fiú. Viszont bátor. Hiszen aki ilyen keményen farkasszemet néz a nyilvánossággal, hogy a Facebookon magyarázkodik, az megérdemel egy puszit Heller Ágnestől.

Néhány nap, és elmúlik az egész. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy a kormánymédia totál lukra futott. Karaktergyilkolni akartak, de a fal adta a másikat. Mindenféle hangfelvételt manipulálnak, hogy tisztességes nyilasokat járassanak le! Azért ez durva. Igaza volt a liberális médiának, nem kell ezzel az üggyel nagyon foglalkozni. Azért szeretem például az Indexet, mert következetes, professzionálisan néz félre, ha neonáci szorul a szerverbe. Igaz, a jobbikos mocsok eltakarítása még kicsit amatőr, de várják az adományokat, hogy trágyalapátolásban is fejlődhessenek.”

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2018. december 02. 08:30
Nem értem. A sok kormánypárti, minimum rendszeresen zsidózó hozzászólónak mi a problémája Szávayval? Hát nem jól mondta?
Peter8811
2018. december 01. 15:34
A magyarok és az MSZP Vannak a magyarok és van az MSZP. Jó :))))))))
koronaszepe
2018. november 30. 19:21
Morális tartalék, ez jó...
Coccothraustes
2018. november 30. 18:38
A Jobbiknak vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!