Szijjártó: Az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása

2018. november 07. 17:44

A migrációs paktum ellentétes az európai emberek érdekével a külügyminiszter szerint.

2018. november 07. 17:44

Az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása, mert ellentétes az európai emberek érdekével – hangoztatta a külgazdasági és külügyminiszter az osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatón szerdán Bécsben. Szijjártó Péter azt mondta, hogy a migrációs csomag súlyos veszélyt jelent Európa számára, mert legalizálni akarják vele az illegális migrációt, alapvető emberi jognak akarja beállítani azt, ezért a jövő évi ENSZ-közgyűlésben Magyarország nem fogja megszavazni a csomagot. 

A külgazdasági és külügyminiszter megköszönte az osztrák alkancellárnak, hogy Ausztria sem fogja elfogadni a csomagot. Heinz-Christian Strache elmondta, hogy Magyarország 2015-ben példát mutatott, mert megóvta az Európai Unió és a schengeni külső határokat. 

Beszélt arról is, hogy érvénytelennek tekintik a „Soros-Sargentiti-jelentést", mert nem számolták a szavazásnál a tartózkodásokat. Meglátásuk szerint minden leadott szavazatot számolni kellett volna, ezért jogos Magyarország kritikai észrevétele.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2018. november 08. 07:46
" Európa elárulása"--------- na menjetek a fenébe Petike!! Ha van kormány aki Európát elárulja és bomlasztja az, az Orbán kormány. Zselés hajú emlékezzél Európa nem felejt!!! Fog még szívni ezért az ország amit ti műveltek.Aljasak vagytok.
OberEnnsinnen
2018. november 07. 18:24
"...megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehézipara Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít saját maga ellen. Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége."
Jameson
2018. november 07. 18:15
Homokozóba vagy még való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!