Szél Bernadett: Engem megpuccsoltak

2018. november 11. 12:08

De már nem szeretne ezzel foglalkozni.

2018. november 11. 12:08

„Engem megpuccsoltak…de ezzel nem kívánok foglalkozni” – szögezte le Szél Bernadett az ATV műsorában.

Mint elmondta, számára is a választások után vált világossá, hogy kijátszották, de nem szeretne már ezzel foglalkozni, mert a magyar választókat nem ez érdekli, ő pedig feléjük közelítene és egy újfajta politikát képviselne itthon.

A politikus Simon Andrással, Kukorelly Endrével és Závecz TIborral beszélgetett a jogellenes volt a rokkantnyugdíjak elvételéről, Putyin népszerűségéről és a CEU-ról is.

A teljes adás itt tekinthető meg.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. november 12. 03:42
"Megyek gyerekintézményekbe, piacra, nyufiba, emberek közé, aláírást gyűjtök, mindig ott érzem a legjobban magam, a piacon, gyerekintézményekben, mert én nem vagyok populista, értéket közvetítek, újfajta politikát csinálok." Orbán ugyanezt csinálja, de őt ezért populistának tartják - többek között Berni is. Ki érti ezt? :-)
Vainamoinen
2018. november 12. 01:57
„Engem megpuccsoltak…de ezzel nem kívánok foglalkozni” Mi meg veled nem akarunk foglalkozni, unalmas, tehetségten, bukott Berni.
Hunyadi Mátyás
2018. november 11. 21:57
Persze, hogy megpuccsoltak :) Ahogyan te kipofáztad Schiffer Andrást a pártból. Normális férfi mind elmenekült a géppuskaszerű pofázásodtól. Beteg vagy.
IV. Fawkes
2018. november 11. 19:01
Ha a Szél jól megpuccsolgatná esténként, nem politizálna ennyit a piranya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!