Nagykörúti tűz: megsemmisültek a Gyurcsány-párt irodái

2018. november 17. 18:42

Heves tűz ütött ki egy nagykörúti házban szombat délután: a tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. A DK irodái teljesen megsemmisültek, az anyagi kár jelentős.

2018. november 17. 18:42

Teljesen megsemmisültek a Demokratikus Koalíció (DK) irodái a szombat délutáni budapesti tűzben - tájékoztatta a párt szóvivője, Rónai Sándor az MTI-t.

A közlemény szerint a DK azt a tájékoztatást kapta, hogy a Teréz körúti tűz elsősorban az épület 5. emeletét érintette, ahol a párt irodái is voltak. A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. A DK irodái teljesen megsemmisültek, az anyagi kár jelentős, senki nem sérült meg a tájékoztatás szerint.

A katasztrófavédelem korábban az MTI-vel azt közölte, hogy kigyulladt egy négyemeletes irodaépület tetőszerkezete a főváros VI. kerületében, mintegy négyszáz négyzetméteren égett a tűz. A tűzoltók tíz járművel vonultak ki a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc vízsugárral oltották el a lángokat.

(MTI)

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2018. november 18. 19:34
"Megmondtam előre, hogy ne menj fel a tetőre!"
Kala pál
2018. november 18. 09:24
Eligazítás volt a vezetőségnek és bekapcsolva maradt a gázsütő! https://www.youtube.com/watch?v=jKWefYg8698
Sitiveni Klein
2018. november 18. 09:00
Facebook hozzászólás: " Valamelyik LÁNGÉSZ bement... "
formaegy
2018. november 18. 08:47
Nem lennék meglepve, hogyha kiderülne, hogy a Dk csinálta. Az első gondolatom az volt, hogy na, ezek valamit nagyon el akartak tüntetni.... Természetesen várom Vadai elvtársnő, Gyurcsány és a többi elmebajoskomcsi sipákolását, hogy a Fidesz tette.)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!