Volner Jánosék nem adják vissza a mandátumukat

2018. október 06. 14:07

Saját közlésük szerint nem adják vissza országgyűlési képviselői mandátumukat a Jobbik frakciójából péntek este kizárt politikusok. Volner János úgy fogalmazott, továbbra is a nemzeti ügyeket fogja szolgálni.

2018. október 06. 14:07

Ezt mindhármuk nevében írta Volner János szombaton a Facebook-oldalán. A politikus arról írt: amikor 2011 végén egy aláírt lemondó nyilatkozattal a pártelnökség kezébe adta mandátuma sorsát, „a Jobbik még egy valódi, nemzeti értékrendű párt volt, ahol fel sem merülhetett, hogy a megüresedett helyet olyan képviselő fogja átvenni, aki keresi a baloldallal történő összeborulás lehetőségét". 

„Most már sajnos nem ez a helyzet, így - ezt Apáti István és Fülöp Erik nevében is mondhatom - a mandátumainkat megtartjuk, és továbbra is a nemzet ügyét fogjuk velük szolgálni" – fogalmazott.

Volner Jánost (17 támogató, négy ellenző és három tartózkodó voks mellett) pénteken késő este zárta ki soraiból a Jobbik-frakció. 

Képviselőtársa, a párt szóvivője, Jakab Péter akkor azt közölte: Volner János ellen; az elmúlt három hónapban kifejtett, részletezni nem kívánt tevékenysége miatt etikai vizsgálatot kezdeményezett a pártelnökség.

(MTI)

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. október 07. 18:06
Jól teszi, megdolgozott azért a mandátumért.
hátakkor
2018. október 07. 17:55
G.Lajos betlije után teljesen logikus, hogy George Soros maradt a biznisz Mozgalomnak. Heller a bróker.
antioxi
2018. október 07. 14:19
Tényszerű: A megcukisodott jobbik tagságának a nagyobbik részét az mszp-ből ki/átugrott komcsik alkotják. Ezért törvényszerű, hogy a cuki-párt Vonástól, Jakabostól úgy eltűnik a politikai süllyesztőben mint anno a kisgazda párt Torgyánostól. Így lesz, mindenki meglátja majd.
antioxi
2018. október 07. 14:08
Rövidesen összejön Toroczkaiék új parlamenti frakciója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!