Technobuliba vitték Kálmán Olgát

2018. október 29. 13:33

A műsorvezető elárulta: férje rendezte az utolsó Hír TV-s adását.

2018. október 29. 13:33

Technobuliba vitte Kálmán Olgát a 24.hu stábja.

Katz Dávid riporter szerint Kálmán haja „szarrá van lakkozva, az eleje egy megkérgesedett frufru”, a Hír TV-től nyáron elbocsátott műsorvezető nem érti Katz kijelentését. De nem csak Kálmán frizurája kerül szóba a beszélgetésben: elárulja, élvezi a pihenést, és „be fogja támadni az internetet”. Elmondja azt is, hogy az utolsó Hír TV-s adását a férje rendezte, ő súgta a fülére adás közben, hogy elküldték a biztonsági szolgálatot, másnap 10-re pedig értekezletet hívtak össze, ekkor vált számára bizonyossá, hogy pályafutása véget ér a csatornánál. 

A műsorvezető nem szereti a zsúfolt és hangos helyeket, ahol nem lehet beszélgetni.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenforradalmár
2018. október 30. 09:02
Megfelelő helyen van!
reflex
2018. október 30. 05:28
Legalább végre jól megdugta valaki??
robipecs
2018. október 30. 05:15
Változnak az idők, Kálmán Olga férje ma már Földi-Kovács Andrea fülébe súgdos adás közben - ugyancsak a Hír Tv-n - és például Huth Gergelyt rendezi a Szabadfogásban. Mandiner, ha már a reklámot sikerült beapplikálni a hirdetések közé, akkor talán egy normális kommentrendszert is lehetne venni ide végre, mert ami van az már évek óta kritikán aluli, hogy ctrl+s-el kell megkeresni, hogy mit írtál...
Sulammit
2018. október 29. 20:31
Hű, de meghízott. És a mozgása csapnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!