Marosvásárhely RMDSZ-es alpolgármesterének lemondását kéri a Maros megyei RMDSZ

2018. október 04. 15:43

Az RMDSZ Maros megyei szervezete arra kéri Makkai Gergelyt, mondjon le alpolgármesteri tisztségéről.

2018. október 04. 15:43

Az RMDSZ Maros megyei szervezetének Területi Állandó Tanácsa (TÁT) október 4. gyűlésén kielemezve Marosvásárhely magyar alpolgármesterének tevékenységét, kéri annak lemondását – írja a Transindex.

„A Marosvásárhelyen hozott politikai döntések jelentősége túlmutat a városon, országos hatása van az itteni politikai cselekvéseknek. Hangsúlyos elégedetlenség fogalmazódott meg egyrészt a közvéleményben, másrészt az RMDSZ-en belül, az alpolgármester és a frakció tevékenységét illetően. A TÁT mindent figyelembe véve arra kéri Makkai Gergelyt, mondjon le alpolgármesteri tisztségéről” – mondta Péter Ferenc, az RMDSZ Maros megyei szervezetének elnöke.

A Maros megyei RMDSZ felkéri a Szövetség marosvásárhelyi szervezetét, hogy a lemondást követően nevesítse az új alpolgármester-jelöltet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!