Kósa Lajos Demeter Márta nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi

2018. október 21. 10:10

Kósa Lajos vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, szerdán levélben kéri Kövér László házelnöktől a felülvizsgálat megindítását.

2018. október 21. 10:10

Demeter Mártának, az LMP országgyűlési képviselőjének, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága alelnökének nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi a testület fideszes elnöke.

Kósa Lajos vasárnapi debreceni sajtótájékoztatóján azt mondta, szerdán levélben kéri Kövér László házelnöktől a felülvizsgálat megindítását. Hozzátette: a honvédelmi és rendészeti bizottság elnökeként biztosítania kell a testület törvényes működését, ezért kötelessége ezt a lépést megtenni, miután Demeter Márta harminc évig nem nyilvános katonai adatokat tett közzé.

(MTI)

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kopott
2018. október 22. 10:07
Sajnálom Mártát...Vajon miért van olyan érzésem, hogy Kovinál valószínűleg nagyobb karriert építhetne, mint a politikában?
amarna
2018. október 22. 09:52
AZONNAL KIZÁRNI A PARLAMENTBŐL !!!!!! NEM LACI @A@@ÁZNI !!!!!!!
Berecskereki
2018. október 21. 19:23
Szerintem Demeter Mártát valaki csőbe húzhatta. Ez csak olyan lehetett, aki ismerte az utaslista adatait. Kikérve azt látta, hogy szerepel rajta a Flóra név és az nem lehet más csak Orbán Viktor lánya. Elmulasztotta, hogy megkérdezze és úgy gondolta a kezében van a döntő bizonyíték a visszaélésre.
áfonya
2018. október 21. 18:43
Demeterből a gyűlölet izzik ,úgy hazudik szinte sistereg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!