Puzsér és a politikai idiotizmus hajnala

2018. október 29. 19:01

A politikai tudás és az igazság hulláját telekommunikált bacchanálián teszik díszszemlére és gúnyolják.

2018. október 29. 19:01
Béndek Péter

„A hagyományos pártok és a politikai igazságra való törekvés halálával, amiből még le se vontuk a konzekvenciákat, az újabb kanyarban a politikai idiotizmust avatja a populizmus kihívójává egy Puzsér nevű ember személyében. Ami még szebbé teszi a gesztust, hogy maga a jelölt sem tekinti magát esélyesnek, tehát az indulása maga is egy farce, gúnyos bemutatás az illúziók maradékának a kormánypárt szolgálatában.

Az úr és elempés abetterei persze joggal hiszik, hogy a populizmus iránti igénynél csak egy ütősebb, mélyebben beágyazott emberi tulajdonság van, az ostobaság, amely minden celebet éltet és amely állítólag végtelen. Sokat elmond egy pártról és jelöltről, hogy ezt hívja segítségül a politikai stratégiájában.

A nép maradékának felszámolásában és a tömeg előállításában újabb szintet céloznak meg, ahol a politikai tudás és az igazság hulláját telekommunikált bacchanálián teszik díszszemlére és gúnyolják.”

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2018. október 30. 14:52
Béndek úr! Ha Puzsér választást nyer, akkor legitim. Ennyi. Erről szól minden választás már az ókor óta. A fanyalgóknak is erről szól. És szeretnénk már látni azt a csodálatos cselekvési tervet, amit filozófus végzettségűként a nemzetközi üzleti tanácsadói szakmai tapasztalata alapján rakott össze Magyarország felvirágoztatására. Konkrét tervet! Nem kocsmafilozófiát!
Megtalálta
2018. október 30. 12:04
Puzsér túlságosan populista, Béndek meg minden határon túl elitista, ezért is ír folyton idegen szavakat. Vagy nem képes az érthető fogalmazásra, vagy képes, de azt földhözragadtnak tartja. Mindkettő seggfej, egyébként.
Giuliano
2018. október 29. 20:25
Kedves Beléndek Péter,így érzed magad,ez a csillagjegyek alapján betemet mindenkit,s azután felemeli a csillagokba, mertgőzöd sincs arról,hogy hol múlik el a jelen,s nem látod a jövőt,de pretoriánusként befalazhatod magadat a vár falába,hol hiába vár bármily intelem.A maszlag itt kúszik előttem,s átvezet akár a hymenen...! Nyomdászként csak hagynám,hogy segédem nyomja rám a kéjt!
Mich
2018. október 29. 20:04
Bolond Beléndek, a politikai idiotizmus szülötte
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!