Bejelentés

2018. augusztus 01. 11:26

Tulajdonosi szerepvállalásnál nem fogok jobban belefolyni a HírTV életébe.

2018. augusztus 01. 11:26
Nyerges Zsolt

Nyerges Zsolt beszéde a Hír TV augusztus 1-i állománygyűlésén:

„Jó napot kívánok! Szervusztok!

Mivel 1-2 kivétellel csak a képernyőn keresztül ismerem a jelenlévőket, bemutatkozom: Nyerges Zsolt vagyok.

Nem szoktam hosszú beszédeket tartani, és most sem fogok.

Azért kértem ennek az értekezletnek az összehívását, hogy személyesen tudjam bejelenteni a tulajdonosváltásból következő legfontosabb változásokat. Elsőként: mindenkinek szeretném megköszönni az eddigi munkáját. A HírTV a médiapiaci változások közepette is sikeresen őrizte meg pozícióját, és ez minden dolgozójának az érdeme.

Másodszor: bár sok találgatás megjelent a csatorna sorsával kapcsolatban, tulajdonosként örömmel mondhatom és erősíthetem meg, hogy a HírTV helyzete stabil, a csatorna tovább működik, a jövője biztosított.

Végül: sokan megírták az elmúlt napokban,  -és az erről szóló hírek igazak is-: én magam sosem foglalkoztam a médiával, és ezen a jövőben sem szeretnék változtatni. Vagyis a tulajdonosi szerepvállalásnál nem fogok jobban belefolyni a HírTV életébe. Azt viszont pontosan tudom, hogy egy hír- és közéleti csatorna esetében nincsenek üresjáratok, a műsorgyártás folyamatos figyelmet igényel. Ezért Liszkay Gábort kértem meg, hogy legyen a médiatanácsadóm, és szakmai szempontból irányítsa a csatorna működését, Gábor pedig elfogadta a felkérést.

Ezen a ponton szeretném megköszönni Pauwlik Lászlónak, hogy ebben az átmeneti időszakban vállalta a vezérigazgatói tisztséget, és utódjául Répásy Bálintot nevezem ki.

Köszönöm a figyelmet, ezzel át is adom a szót Bálintnak.”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igort
2018. augusztus 01. 19:35
mert te csak egy csicska vagy bármikor bevállalnád pénzért az análist
Burmin
2018. augusztus 01. 17:33
Kérem vissza Krakkó Ákost !!!!!
illiberator
2018. augusztus 01. 14:39
"Sajtószabadság, a tulajdonos szabadsága" A Hirtv-nél ez többszörösen bebizonyosodott.
tevevanegypupu
2018. augusztus 01. 13:47
Legyek újra innkább kormánypárti, de könyörgök..mértékkel és ha valami baj van akkor normális kritikáát legyenek szívesek..Nehogy átessenek a tv msik oldalára..Csak józanul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!