Kálmán Olgát kirúgták a Hír TV-től

2018. augusztus 01. 11:49

Távozik Bodacz Balázs és Tarr Péter eddigi vezérigazgató-helyettes is.

2018. augusztus 01. 11:49

Elbocsátották Kálmán Olgát a Hír TV-től, a műsorvezetővel már a szerdai állománygyűlést megelőzően közölték, hogy felmondanak neki. Kálmán mellett távozik a csatornától Tarr Péter eddigi vezérigazgató-helyettes is. Szintén elhagyja a Hír TV-t Csintalan Sándor és a már a G-nap előtt a csatornánál dolgozó Bodacz Balázs.

Korábban már megírtuk: a szerdai állománygyűlésen bejelentették, Liszkay Gábor médiatanácsadóként, Korda Judit általános vezérigazgató-helyettesként, Répási Bálint vezérigazgatóként, Szikszai Péter tartalomért felelős vezérhelyettesként, Mentes Katalin pedig hírigazgatóként dolgozik majd a csatornánál. 

Kálmán Olga a helyszínen azt mondta, jelenleg felmondási idejét tölti, így egyelőre nem szeretne további nyilatkozatokat tenni.

(Fotó: Alfahír)

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2018. augusztus 03. 13:59
https://youtu.be/pLJX08cH6ek?t=557
liberálzöld.
2018. augusztus 01. 20:52
A National Geographic vette meg a HírTv-t. Azóta csak majmokról szóló műsort adnak majmoknak.
gwrf
2018. augusztus 01. 20:32
csak annyira tufa együgyűek, hogy négy híradót kell végignézniük egymás után hogy megjegyezzék a direktívát. Ezért kellett a királyi, a tv2 és az echo mellé a hírtv-t is megszerezni. Leülnek este, és próbálják memorizálni, hogy aznap éppen ki a soros.
antioxi
2018. augusztus 01. 20:32
Ritka álszent p...csa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!