Közlemény

2018. július 07. 12:22

Természetesen támogatjuk a Budapest Pride rendezvényeit, és természetesen ott leszünk a felvonuláson.

2018. július 07. 12:22
Societas

„A Societas Baloldali Ifjúsági Mozgalom számára fontos a kisebbségek védelme és az egyenlőség melletti kiállás. Ezek az alapvető baloldali értékek nem hiányozhatnak semmilyen demokratikus értékrendű párt, szervezet vagy csoportosulás tagjaiból. A Societas eddig is példamutató volt abban, hogy mind tagjai között, mind rendezvényein biztonságos teret nyújtott mindenki számára, függetlenül a bőrszínétől, a vallásától vagy éppen a szexuális irányultságától.

Mi, baloldali fiatalok természetesen támogatjuk a Budapest Pride rendezvényeit, és természetesen ott leszünk a felvonuláson.

Mutassuk meg, hogy mi hiszünk a valódi demokráciában és hiszünk az egyenlőségben!”

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flagellator1974
2018. július 09. 06:46
És természetesen feszülettel a picsátokban.
antioxi
2018. július 08. 20:06
Lukácsi Katalin (kiugrott kdnp-s) is leszbikus?
Rugo
2018. július 08. 11:22
ez a globaslisták és a muszlimok érdeke kik szervezik? - nem lennék meglepve ha Sorshoz hasonlók muszlim milliárdosokkal fizetnék a cechet a londoni pridot pl. London nyomorult muszlim patkány főpolgija nyitotta meg
Rugo
2018. július 08. 10:51
így legalább tudom, hogy a fiatal baloldal is nemzet és életellenes (nem meglepetés)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!