Schmuck Andorok figyelik az V. kerület lakóit

2018. július 05. 08:39

A kartonbábuk több helyen is jelen vannak a kerületen belül.

2018. július 05. 08:39

Vasárnap időközi önkormányzati választást tartanak az V. kerületben, ahol a parlamentbe beülő Böröcz László korábbi alpolgármester helyett kell új önkormányzati képviselőt választani. A tisztségért független jelöltként Schmuck Andor is bejelentkezett, aki most szokatlan módját találta meg a kampányolásnak – írja a hvg.hu.

Schmuck ugyanis kerület-szerte kartonbábukat állított fel magáról, mely a jelölt elmondása szerint nagy népszerűségnek örvend. „A szokatlan kampánybaba nagy népszerűségnek örvend, hiszen sorban állnak a szelfizők a táblák mellett” – áll a politikus közleményében.

A korábbi szocialista politikus közölte: a vasárnapi voksolást „házmester választásnak” tartja, mivel lényegében 18 háztömb lesz jogosult a voksolásra. Ennek jegyében „jó házmesterként” minden sarkon jelen lesz – ígérte, mely ígéretét a kartonbábukkal váltotta valóra.

Ugyanakkor nem Schmuck az egyetlen jelölt az önkormányzati tisztségre: az ellenzéki pártok egy nyugdíjas pedagógust, Nagy Bélát támogatják a Fidesz ellen, míg a Liberálisok Szabadai Viktor korábbi SZDSZ-es politikus mellett kampányolnak.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2018. július 07. 19:10
Egyszemélyes kétfarkú..
moricka13
2018. július 07. 05:29
Schmuck Andor túlsúlyos kampánybabából súlytalan megélhetési házmester: burleszkbe való és fából vaskarika soha sem lesz! Kéne már neki jó valamire való célszerszám értelmes munkára, a megélhetési bohóckodása helyett!
EnnDii
2018. július 05. 18:51
:D https://www.youtube.com/watch?v=pJcg2tB-Igk
2018. július 05. 16:29
Ez a dagadt parazita még életében hasznos, termelő munkát nem végzett. Most majd a Fidesz nyúl a hóna alá, ameddig az érdekei úgy kívánják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!