Felháborító a székely hazafiak bebörtönzése!

2018. július 09. 13:28

Sajnos nem egyedülálló eset, hogy a büntetőjogot visszaélésszerűen politikai célokra használják fel.

2018. július 09. 13:28
Morvai Krisztina

„Megrendítő és felháborító a székely hazafiak bebörtönzése! – Morvai Krisztina közleménye

Magyar emberként és magyar emberi jogokkal foglalkozó jogászként mélyen megrendített, és felháborított Beke István és Szőcs Zoltán székely hazafiak bebörtönzése. Büntetőügyüket kezdettől fogva figyelemmel kísértem, és arra a meggyőződésre jutottam, hogy kizárólag az eljárás megszüntetése, illetve a teljes felmentés lenne igazságos döntés esetükben. Sajnos nem egyedülálló eset, hogy a büntetőjogot visszaélésszerűen politikai célokra használják fel. A magam részéről a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjével Dr. Gaudi-Nagy Tamással és nemzeti jogvédő kollégáimmal együtt mindent meg fogok tenni a hazafiak kiszabadítása és az eljárás igazságos lezárása érdekében. Nagyon fontos, hogy minél többen megismerjék az ügy hátterét és a hazafiak és családjuk valós (patrióta) tevékenységét, tisztaságát és tisztességességét. Ennek érdekében újratöltve bemutatjuk azokat a dokumentumfilmeket, amelyeket a két családról készítettünk a Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogvédő-monitorozó útja keretében, illetve azon felszólalásaimat, amelyeket az üggyel összefüggésben elmondtam az eljárás előző szakaszában. 

Aki Beke Istvánt, Szőcs Zoltánt, és családjaikat, valamint a nemzetért folytatott tevékenységeiket megismerte, pontosan tisztában van vele, hogy az ellenük folyó büntetőeljárás gyalázatos, hamis vádakon és manipulált bizonyítékokon alapszik, és a büntetőügy célja a magyarok emberi méltóságának és jogainak sárba tiprása. 

Szabadságot a politikai foglyoknak, szabadságot Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak!

Morvai Krisztina”

(OS-MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2018. július 10. 18:37
Hajrá Krisztina!!!
Vakfolt
2018. július 10. 12:08
Én nem tudom, az oláhok mit hisznek, ilyen szarakodással csak pont azt érik el, hogy még nagyobb lesz az ellenállás. Vagy ez is a cél?
Pelso j.
2018. július 09. 17:36
Krisztina felháborodott, nahát. Fáradj a kasszához, de holnap már senki sem emlékszik az írásodra.
még fokozza
2018. július 09. 17:04
A székelyek szerint az asszony nem ember. Kicsit azért modernizálódhatnának ők is. Nem csak az erdei bogyókat kellene gyüjtögetniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!