Csak fideszes jelölt indul Szerencsen

2018. július 25. 16:08

Csak a jelenlegi alpolgármesterre lehet majd szavazni a vasárnapi szerencsi időközi önkormányzati választáson.

2018. július 25. 16:08

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap Szerencsen, a polgármesteri tisztségért egyetlen jelölt indul – közölte Sável Katalin aljegyző az MTI-vel.

A voksolást azért kellett kiírni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, mert az eddigi polgármester, Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP) az áprilisi országgyűlési választáson parlamenti mandátumot szerzett. A posztért egyedül Nyiri Tibor eddigi alpolgármester (Fidesz-KDNP) indul. Vasárnap tíz szavazókörben 7735 választópolgár járulhat az urnákhoz Szerencsen – ismertette az aljegyző.

(MTI)

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2018. július 25. 21:20
Biztos azért nem indul senki ellene mert féltik a saját és családjuk épségét.
formaegy
2018. július 25. 20:30
)))))))))))) Hol a nagy összefogás? Ja, hogy az utóbbi 3 is összefosás lett?))) 60-80% Indítsátok Lendvait.))) Ha az ATV-nek jó, nektek miért nem?))) Azért meg kell hagyni, hogy a médiátok szépen hozzájárul ezekkel a kivénhedt emberkékkel, hogy még az is köp rátok aki eddig nem tette.))) De ha a pösze Lendvai túl fiatal lenne, ott van még Rakusz, Dobozi, Friss Robika is. Most élik második gyerekkorukat.))) Elmondhatjátok, hogy fiatalodik a ballib.))))
zakar zoltán béla
2018. július 25. 20:20
A dinoszauruszok kihaltak?!
még fokozza
2018. július 25. 18:49
Pont olyan van mint a szocializmus csak ez Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!