Döntetlent játszott a Ferencváros a Makkabi Tel-Avivval

2018. július 13. 08:58

Ferencváros – Makkabi Tel-Aviv 1-1

2018. július 13. 08:58

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a vendég izraeli Makkabi Tel-Aviv csapatával a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön a Groupama Arénában. A vendégek a 91. percben egyenlítettek.

(MTI)

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2018. július 14. 00:16
van az a pénz különösen akkor, ha a focisták átlag IQ-ja 50
OberEnnsinnen
2018. július 13. 16:18
Az egész kupaforduló egyetlen méltó eseménye: Tóth Potya István emlékének ünneplése a Ferencvárosnál. Soha nem volt ez a klub a szívem csücske, ellenkezőleg, a magyar futball lerohasztásának élharcosa a szememben. Ezzel, hogy megemlékeztek Tóth Potya Istvánról, hatalmasat nőtt a klub a szememben. Persze, lehet, mindezt - tudjuk, kik sugallatára - a B-közép százszorosan lerombolja, rövidesen. De ebben tévedjek. Hajrá, Magyarok! Kedvenc, lila csapatom egy nulla volt, - mint a MOL Vidi (ez a név egy röhej, látszik, kommunikációból is elégtelen a magyar futballközeg), a belga tulajdonos kilátástalan helyzetbe hozza lassacskán a klubot. Persze, ha eladná, lehet, még rosszabb lenne.
cutcopy
2018. július 13. 13:51
Sok falábú libsi életében nem foglalkozott ennyit focival mint most itt a mandin..
marós
2018. július 13. 10:57
A mexikói VB óta nincs megfejtve hogy miért beteg a magyar foci, már az a Puskás által jegyzett kis pénz kis foci alap tézis sincs érvényben hiszen rengeteg pénzt öntöttek a labdarúgásba, talán feleslegesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!