Tarlós: Siker a metrószerelvények felújítása

2018. június 06. 11:54

A főpolgármester sikernek tartja a metrókocsi felújítást.

2018. június 06. 11:54

A 3-as metró szerelvényeinek felújítása „alapvetően és meghatározóan” sikernek könyvelhető el, az utolsó, harminchetedik korszerűsített szerelvény hétfőn érkezett Budapestre és várhatóan jövő kedden áll forgalomba – mondta Tarlós István főpolgármester szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.

A szerelvények felújítása befejeződött – jelentette ki a főpolgármester emlékeztetve arra, hogy április elejétől már csak felújított szerelvények szállítják az utasokat a 3-as metróvonal üzemelő szakaszain. Közölte, a kimutatások szerint a forgalomba állított szerelvényeknek lényegesen jobb a hibastatisztikája, mint a 2-es és 4-es metróvonalon közlekedőknek.

Tarlós István elmondta azt is, hogy jelenleg is folyamatban vannak a kötbértárgyalások.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2018. június 06. 20:40
Hát azért ez az M3 elég ocska, jó ha újabb 10 évet kibírnak. Amúgy nekem tetszik, amit Tarlós csinál, de az M3 az igen szar lett. Sajnos ezek objektív tények, zajos, nincs klíma, elavúlt konsturkció. Nem az a baj, hogy orosz, hanem, hogy ocska. Oroszok is tudnak ennél jobbat.
pemete jakab
2018. június 06. 14:41
"Tarlós: Siker a metrószerelvények felújítása" Ha a BKV úgyis sofőrhiánnyal küzd, akkor vezető nélküli szerelvények kellettek volna a 3-as vonalra is, ha már egyszer felújítják. Hogy mennyire siker, az meg a következő években fog eldőlni. Mennyibe kerültek, illetve ezek után mennyi karbantartást kell végezni rajtuk a működés során.
Nannyó
2018. június 06. 13:48
Én kapaszkodni nem tudok a hármason. Elcsúsznak az egyes kapaszkodók, mindig rá akarok esni egy másik emberre. :) Ez kis ügy de korrigálni kéne. Nem használják az emberek ezeket az egyes kapaszkodókat mindenki tudja, hogy balesetveszélyes, csak én szoktam elbambulni :))
1288-as Soros zsoldos
2018. június 06. 13:42
Képzelem azoknak mekkora siker, aki ezeket a szarokat senkinek idáig nem tudták eladni? Az csak a nagy öröm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!