„Ne nevess, te Ungár Péter!” – nekiment Ungár Péternek Demszky Gábor

2018. június 20. 11:25

Demszky szerint Ungár tudatlan. Bezzeg az SZDSZ.

2018. június 20. 11:25

Lapunk is tudósított a Republikon Intézetnek „Az ellenzék lehetőségei a kétharmad után” címmel az A38 Hajón tartott konferenciáról, ahol Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester élesen nekiment Ungár Péter LMP-s képviselőnek. A 444 felvételt is készített Demszky kirohanásáról, aki felrója Ungárnak, hogy büszke a tudatlanságára. 1990-ben nagyrészt tanárok érkeztek az Országgyűlésbe, aki értelmiségi módon gondolkodtak. „Nem akarom elsorolni, hogy akkoriban az SZDSZ ügyvivői testülete hány nyelven beszélt. Három-négy nyelv alatt nem volt ügyvivő, aki ne lett volna tárgyalóképes” – mondta Demszky, hozzátéve: ezt várná el Ungártól is. „Ne nevess, te Ungár Péter, ezzel is csak a tudatlanságodat jelzed!" – rivallt rá a jól szórakozó LMP-s politikusra Demszky, majd hosszan értekezett Max Weberről és Karl Popperről. 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. június 20. 22:21
Demszky az egyik legnagyobb bizonyíték arra, hogy a Fidesz, bár elszámoltatást ígért 8 éve, nem gondolta komolyan.
választópolgár
2018. június 20. 22:18
A leépült unatkozó demszki beállhatna gyurcsányihoz és megalakíthatnák a futottak még, de minek pártot. A filozofáló politikusok ideje lejárt, az idő elszaladt, demszki ott maradt.
zakar zoltán béla
2018. június 20. 21:27
Hoki MaoKIK, Tóth Chabee volt a boxbíró!!! Remek volt!...
strkbwv
2018. június 20. 20:46
"Három-négy nyelv alatt nem volt ügyvivő, aki ne lett volna tárgyalóképes" Három-négy nyelven árulták el Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!