Kiáll a Lakatos család mellett az MSZP

2018. június 19. 10:28

A végtaghiányos Lakatos Viktor családjával egy pesterzsébeti önkormányzati lakásban él, a kerületi MSZP-P többség korábban leszavazta, hogy meghosszabbítsák a szerződésüket.

2018. június 19. 10:28

Az MSZP pesterzsébeti képviselői ott lesznek a szerdai rendkívüli önkormányzati ülésen, és szavazatukkal támogatják a Lakatos család lakhatásának meghosszabbítását – olvasható a párt pesterzsébeti frakciójának közleményében.

Bízunk benne, hogy a szülők ezek után odafigyelnek az önkormányzat által felajánlott  lakhatási lehetőségek igénybe vételére, és biztosítják a szomszédok számára is az otthon nyugalmához való jogot, azaz betartják, a normális együttélési szabályokat – írják.

Az ATV nemrég készített riportot a 4 éves Lakatos Viktorról, akinek betegség következtében amputálni kellett 8 ujját és mindkét lábát térd fölött. Viktor családja egy pesterzsébeti önkormányzati lakásban él, ahonnan a jelenlegi állapot szerint július 31-én ki kell költözniük. A kerületi MSZP-Párbeszéd többség korábban leszavazta, hogy meghosszabbítsák a család szerződését, azóta viszont mindkét párt támogatásáról biztosította Lakatosékat. A Párbeszéd etikai vizsgálatot indított képviselőjük, Mach Péter ellen, amiért nem szavazta meg a család megmentéséről szóló javaslatot, Mach szerint viszont nem igazak a sajtóban róla megjelent állítások, ő megpróbálta megoldani a család helyzetét, májusban kivonult a képviselő-testületi ülésről, mert nem emelték be a javaslatát a megoldási lehetőségek közé – írja a Mérce.

(OS-MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2018. június 20. 00:01
"amputálni kellett 8 ujját és mindkét lábát térd fölött." Térd fölött a comb van.... ha jól sejtem, térdtől lefelét akart írni az eredeti cikk"író". Amúgy marha viccesek ezek a maszoposok :D Leszavazták, hogy most hősök legyenek. A beteg gyerek meg nem jogosít fel arra, hogy a szomszédok életét megnyomorítsák.
formaegy
2018. június 19. 16:57
Ez az mszp!!!! Bort isznak és vizet prédikálnak. Gondoljatok bele, ha ezt a fideszesek szavazzák le, mekkora pofája lenne a Kunhalmi féléknek. Az egész világ ballibes sajtóférgei erről kurjongatnának. Mekkora pofájuk van most amikor a hajléktalanokat szállásokon akarják tudni, mert valóban nem állapot ami a köztereken stb. van...Pedig ebben az esetben fedélt biztosítanak nekik, mégis verik a feneküket. Kétszínű elmebajos banda!
fogas paduc
2018. június 19. 14:08
El nem tudom képzelni, hogy milyen betegség miatt kellett egy 4 évesnek az ujjait meg a lábszárait amputálni. Kinek van ötlete?
fogas paduc
2018. június 19. 14:05
Na szóval ideje lenne már, hogy az mszp leköpje saját magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!