A „Stop Soros” ellen tiltakoztak a Kossuth téren

2018. június 04. 12:17

Az Amnesty International szervezésében tiltakoztak a „Stop Soros” törvénycsomag ellen hétfőn a Parlament előtt.

2018. június 04. 12:17

Szolidaritási akciót tartottak civil szervezetek a „Stop Soros” törvénycsomag ügyében hétfőn a Parlament előtt, a Kossuth téren. A felszólalók azt hangsúlyozták, hogy a jogvédők nem bűnözők, és a törvénycsomag alapvető jogokat sért.

Az Amnesty International (AI) akcióján mintegy ötven aktivista vett részt. A rendezvény díszletéül egy tíz méter magas, civil feliratú, szív alakú piros léggömb szolgált.

Pardavi Márta, a Helsinki Bizottság társelnöke kiemelte, nem a civileknek kell változtatniuk álláspontjukon, hanem a kormányerőnek. Arra kérte a képviselőket, hogy ne szavazzák meg a javaslatot. Iván Júlia, az AI Magyarország igazgatója közölte: eddig több tízezren fejezték ki szolidaritásukat a magyar civil társadalmat érő támadások miatt.

A képviselők kedden folytatják le az egyes törvényeknek a jogellenes bevándorlás elleni intézkedésekkel kapcsolatos módosításáról szóló törvényjavaslat, azaz a „Stop Soros” vitáját.

(MTI)

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hzte90
2018. június 05. 09:01
Sok tetves hazaáruló libsi. Börtönbe az összessel!
flesh ripper
2018. június 04. 23:31
Szívbajt hozza rám ez a szív-monstrum! Kérem a civileket, hogy ne riogassák a magyar gyermekeket ilyen horrorisztikus gólemekkel, mivel másfél éves fiacskám és kebelbarátja, Jaki, a 12 hónapos vasgyúró, meglátván az irdatlan borzalmat, szörnyű zokogásba kezdtek...Igaz, ehhez hozzájárult a 47 degenerált, torz zombi látványa is, akik a monstruális szervet körbe-vitustáncolták...
Óbor Dezső
2018. június 04. 20:50
Kiváncsi lennék hogy a saját pénzetekböl vennétek-e ekkora szivecskét,....hazaáruló libsikék!
néhai Ch.Pilot
2018. június 04. 18:23
"Iván Júlia, az AI Magyarország igazgatója közölte: eddig több tízezren fejezték ki szolidaritásukat a magyar civil társadalmat érő támadások miatt." 2,8 millióan pedig a magát "civil társadalomnak" mondó szervezetek ellen foglaltak állást. Vita lezárva. A lufi elszállt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!