Megalakult a Jobbik parlamenti frakciója, Gyöngyösi Márton a frakcióvezető

2018. május 03. 14:07

Gyöngyösi Mártont választották a Jobbik frissen megalakult frakciójának vezetőjévé, a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

2018. május 03. 14:07

Megalakult a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja, frakcióvezetőnek Gyöngyösi Mártont választották – jelentette be Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő csütörtökön, az ellenzéki párt rácalmási kihelyezett frakcióülését követően.

Mirkóczki Ádám közölte, hogy Gyöngyösi Márton munkáját két általános frakcióvezető-helyettes, Volner János és Farkas Gergely mellett további három frakcióvezető-helyettes és egy frakcióigazgató segíti. Utóbbi Bana Tibor lesz, aki alapvetően adminisztratív feladatok lát majd el.

 Az MTI kérdésére elmondta, hogy a parlament alelnökének Sneider Tamást jelölik.

Gyöngyösi Márton közölte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elnökének Mirkóczki Ádámot, míg a vállalkozásfejlesztési bizottság elnökének Z. Kárpát Dánielt jelölik. Hozzátette, további hét alelnököt is jelölnek a bizottságokba.

(szöveg és kép: MTI)

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2018. május 03. 22:49
A jobboldali roggyantabbnak látszik, mint a bal.
kurbitalis
2018. május 03. 21:02
ESJ News-nak adott interjú: Támogatja a betelepítési kvótát.
hátakkor
2018. május 03. 19:55
Tunya itt szállt ki, pedig megmondtam Neki előre: "Alkotmánymódosítással kezdi a ciklust Orbán A Fidesz újra előveszi a bevándorlásellenes módosítást, ami legutóbb a Jobbik támogatásának hiányában hasalt el." Nem csodálom Zazri a zsúrpubi nem veszi fel a mandátumát. Vége a Boss öltönyös pedikűr-manikűrnek! Talán TV-n megnézi ez a kalandor a szavazást. Talán azt is megjegyzi ki szavaz igennel az elvtársai közül immáron a szuverenitási cikkelyekre. "Hívja Heller Ágnest!"
hátakkor
2018. május 03. 18:42
"a vállalkozásfejlesztési bizottság elnökének Z. Kárpát Dánielt jelölik. " Beszarás! Ugye Túró Dóra kapott 2 évet a szellemi holdudvarra - akkor már Gregor Berni bent volt a kalapban - és Heller Ágnest meg a Metál Ladyt tudta prezentálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!