Kocsis Máté: Nyomást gyakorol Soros hálózata az Európai Néppártra

2018. május 28. 20:57

Nem engedi meg a kormány, hogy bevándorlóország legyen Magyarország – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

2018. május 28. 20:57

A Fidesz frakcióelnöksége támogatja a szigorított „Stop Soros” törvényjavaslatot – mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint az áprilisi választáson részt vevők egyértelműen kinyilvánították: nem akarják, hogy Magyarország bevándorlóországgá legyen – írja a Magyar Idők

Kocsis Máté örül, hogy önálló büntető törvénykönyvi tényállás lesz az illegális bevándorlás szervezése, mert ez kellő súlyt ad ahhoz, hogy megfékezhessék a törvénytelen migráció szervezését, amely biztonsági kockázatot jelent.

Arra a felvetésre, hogy sajtóértesülések szerint a CDU két feltételhez – a „Stop Sorosról” szóló velencei bizottsági vélemény megvárásához, valamint a CEU-megállapodás megszületéséhez – köti a Fidesz néppárti tagságát, Kocsis Máté azt mondta: nem kaptak ultimátumot az Európai Néppárttól.

Az viszont egyértelmű, hogy a pártcsalád komoly nyomás alá került a Soros-hálózat tevékenysége miatt, hiszen a Fidesz néppártból való kizárását szorgalmazó Human Rights Watch Soros-pénzből működik – tette hozzá Kocsis.

A Magyar Idők cikkéből kiderül, hogy a  frakcióvezető kijelentette, figyelembe fogják venni a Velencei Bizottság véleményét. Abból viszont nem engednek, hogy Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni – mondta.

 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2018. május 29. 19:41
Szerintem fuss neki még egyszer annak amit írtam. Te azt mondtad, hogy a hatóságok majd vizsgálódni fognak. Erre én válaszoltam, hogy a felelős miniszter már vizsgálódott. Ez mennyiben nem válasz???????????
makapaka2
2018. május 29. 10:49
Szaros keze mindenhova elér.
formaegy
2018. május 29. 07:44
Ha a Fidesz enged a zsarolásnak, akkor bizony a jövő évi választások (kettős) kiszámíthatatlan útra fordulnak. A merkelhorda elleni törvény, és a merkelhorda segítői elleni szigorú törvény meghozása jogos, hiszen egy szabad, önálló ország vagyunk, államhatárral ahol az ország maga dönt, hogy kit enged be, és kit nem!!!! Nem Brüsszel, és N.o. fogja megmondani mit tehetünk és mit nem! Főleg nem az a N.o. aki ezt az egész Európa pusztító helyzetet előidézte! Főleg nem az a N.o. aki aljas hitleri módon akarja uralni Európát, és hitleri módon fenyeget, zsarol, követel! Aki pedig ennek az aljas külföldi tervnek kiszolgálója, segítője az hazaáruló, M.o. függetlenségét, biztonságát veszélyeztető személy, csoport akire (akikre) a törvény legszigorúbb formájával kell fellépni! Semmilyen Eu-s szerződésben nincs benne, hogy a merkelcsordát melyet Merkelhitler és bandája hívta - minden más ország beleegyezése, felhatalmazása nélkül - köteles bárki is befogadni, és köteles bármelyik állam a németeknek engedelmeskedni! Ami pedig a CEU-t illeti. Magyarország egy független, szabad ország, nem gyarmata sem a népirtó USA-nak, sem a népirtó németeknek, sem Brüsszelnek! Vannak törvényei amit neki is be kell tartani. Ennyi! Nagyon kíváncsi vagyok a Fidesz lépésére, mert az időhúzás 1000%, hogy nekünk árt, ami azt jelenti, hogy a mocskos nyugati diktátorok parancsolnak M.o.-nak!
formaegy
2018. május 29. 07:20
A magyarok pedig két feltételhez kötik a CDU néppárti tagságát! 1- Fejezzék be a hitleri diktátor szerepet, hogy minden ország belügyébe belepofáznak fenyegetve, zsarolva, követelve! 2- Állítsák bíróság elé Merkelt és bandáját, aki mocskos politikájával véget vetett Európa békéjének, és ártatlan emberek, gyerekek haláláért felelős! Mocskos, tróger hitlerfajzatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!