A német belpolitikai helyzet – kerekasztal-beszélgetés az MCC-ben

2018. május 03. 17:37

Hogyan hat a német belpolitikai helyzet Európa jövőjére, és különösen Magyarországra? Az MCC rendezvényén megtudhatjuk.

2018. május 03. 17:37
Németország Európa legnagyobb gazdasága. A britek Európai Unióból való kilépésével Németország befolyása tovább erősödik Európában. Ezek után adja magát a kérdés, hogy hogyan fogják ezen háttértényezők alakítani a német politikát. Szerencsésen fog a nehézségekkel megbirkózni Angela Merkel kancellársága alatt harmadszor felálló CDU/CSU és SPD nagykoalíció? Milyen hatással volt a migráció az AfD és a Pegida kialakulására? Hogyan hatnak ezek a belpolitikai kérdések Európa jövőjére, és különösen Magyarországra?

Május 16-án ezekre és sok más kérdésre keresi a választ a Mathias Corvinus Collegium és a Konrad Adenauer Stiftung egy izgalmas kerekasztal-beszélgetésen. 

A konferencia résztvevői:

• Frank Spengler, a Konrad Adenauer Stiftung magyarországi képviseletének vezetője
• Dr. Joachim Klose, a Konrad Adenauer Stiftung szászországi képviseletének vezetője, Németország egyik legjelentősebb konzervatív gondolkodója
• Prof. Werner J. Patzelt, a Technische Universität Dresden professzora, a PEGIDA mozgalom egyik legismertebb kutatója
• Dr. Gulyás Gergely, a leendő Miniszterelnökséget vezető miniszter
• Dr. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezérigazgatója
Moderál: Dr. Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium ügyvezető igazgatója

A sajtónyilvános esemény német nyelvű, a tolmácsolás biztosított. A részvétel regisztrációhoz kötött. Mind a résztvevők, mind a sajtó képviselői az alábbi linken tudnak ingyenes jegyfoglalással regisztrálni. Bővebb információ itt található, regisztrálni pedig itt lehet. 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nicolas
2018. május 06. 00:19
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
Odoaker
2018. május 05. 22:51
Csak nehogy lekéssétek! Én 14-én megyek! ;)
szemlelo
2018. május 04. 11:44
Rendszeresen nézem a német híreket. Higgyétek el, a németeknek már minden mindegy. Pénzük van, más nem érdekli őket. Beletörődtek a jövőtlenségbe. (de ha valaki ezt megemlíti nekik, azért nagyon haragszanak és kioktatnak a liberális kánonból)
áfonya
2018. május 04. 04:58
Az EP. képviselők és az EB. tagjai a Muszlim Világliga fizetett ügynökei ! Feladatuk Európa és Magyarország lakossága kiirtásának az elősegítése ! Feladatuk a kiirtottak helyére Muszlim bevándorlók betelepítése ! Feladatuk, a betelepített muszlim bevándorlók eltartatása a kiirtandókkal ! Eddig kb. 150.000.000 európai ( 2.500.000 magyar ) gyereket gyilkoltak meg művi abortusszal és vegyi fegyverekkel ( fogamzásgátló mérgek, gyógyszer szerű szintetikus izék ) ! Ennyivel kevesebbet szültek és neveltek fel a nők az elmúlt 45 évben, mint ami a szinten tartó ( átlag 2,1 gyerek/nö ) reprodukcióhoz kellett volna ! Ezzel párhuzamosan betelepítettek eddig kb. 50.000.000 muszlim országokból jött bevándorlót ! És további 100.000.000 milliót akarnak még betelepíteni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!