Szél: Az LMP a saját lábára tudja állítani az országot

2018. április 06. 19:47

Szél Bernadett kitért arra is: olyan országot kíván teremteni, ahol a politikusok főállásban nem köztörvényes bűnözők, akik ellopják a közös vagyont.

2018. április 06. 19:47

A párt emellett csökkentené az orosz befolyást, megszüntetné a gyűlöletkampányt, és senkinek nem vitatnák el a nemzethez tartozását – hangsúlyozta a társelnök. Elmondta azt is: mindent megtesz majd azért, hogy Magyarország olyan ország legyen, ahonnan a fiatalok nem elmenekülnek, hanem ahová hazajönnek. 

A főváros egyik szállodájában tartott eseményen Szél Bernadett kitért arra is: olyan országot kíván teremteni, ahol a politikusok főállásban „nem köztörvényes bűnözők”, akik ellopják a közös vagyont. Hangsúlyozta: a kampány szerinte már nem demokratikus keretek között zajlik, de nem érdekli, hogy fenyegetőzik a miniszterelnök vagy hogy „hazugságokat ír ki óriásplakátokra”, mert az emberek többsége „átlát a szitán” és kormányváltást akar.

(MTI)

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. április 07. 16:19
A piaci arus.
rebelgirl
2018. április 07. 11:37
Az a napnál is világosabb, hogy Bernikének nem kormányváltásra, hanem valami másra lenne szüksége. Ez egy burkolt üzenet a férjének, remélem érti, hogy mire gondolok. Egész jó csaj lehetne, csak rendszeresen ki kellene suvickolni. Kicsit kisimulna, megnyugodna, talán még beszélgetni is lehetne vele.
Szerintem
2018. április 07. 08:58
A nöstény Gyurcsány
Magnólia
2018. április 07. 08:56
A paksi erőmű visszamondásának értékét a értékalapú ingatlanadó, vagy örökösödési illeték visszaállítása, földbirtokadó bevezetése, a programokban megbúvó adók, sávos szja, fogják fedezni. A mindenkinek lakás felépítését mégis miből gondolják finanszírozni. Sok sok gondolat ami kimaradt a rikácsolásból. Sajnos nagyon sok embernek nincs is türelme végigolvasgatni a sok sok oldal programot, pedig jobb néhol mint Rejtő. Hazánk tele lesz szél-kerekekkel, majd arra teregetem a kimosott ruhákat. Ostoba liba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!