Nem bocsát meg Hadházy Ákos az őt felborító Sallai Róbert Benedeknek

2018. április 19. 08:57

A leköszönő társelnök szerint nem a vele szembeni erőszak a legsúlyosabb, hanem amit Sallai „a választások előtt a pártban tett”.

2018. április 19. 08:57

Nem bocsát meg azért Hadházy Ákos, az LMP leköszönő társelnöke, amiért a párt titkára, Sallai Róbert Benedek sajtóinformációk szerint egy etikai bizottsági meghallgatáson nekitámadt, majd felborította a társelnököt.

Az esetről ellentmondásos információk láttak napvilágot az elmúlt napokban – míg Hadházy erőszakról és támadásról beszélt, Sallai szerint ő semmiképp sem verte meg a társelnököt. A leköszönő képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fejtette ki, kicsit sem tartja magát verekedős, vagy agresszív embernek, így Hadházyt sem ütötte meg. „Minden bizonnyal közöm volt ahhoz, hogy felborult” – ismerte be végül Sallai, hogy történt atrocitás kettejük között, majd elnézést kért mind Hadházytól, mind a családjától.

Hadházyt azonban úgy tűnik, nem hatotta meg a bocsánatkérés: az ATV híradójának már arról beszélt, nem a mostani ügy a legsúlyosabb, amit a volt képviselő elkövetett. „Nem úgy tűnik, hogy a titkár úr belátta volna a tetteinek a súlyát, és belátta volna, milyen súlyos helyzetbe került az ország” – mondta, hozzátéve, „az ő tettei közül nem a szombati incidens a legsúlyosabb”, hanem az, amit a választások előtt a pártban tett.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2018. április 20. 08:20
Itt valami nem stimmel,kár hogy nem készült egy fotó !!!!!!
fogas paduc
2018. április 19. 15:55
Magyarországon verik az ellenzéket!
Mich
2018. április 19. 15:48
Hadházy a Háttérhatalom trójai falova volt az LMP-ben - az is lesz az LMP veszte...
Megtalálta
2018. április 19. 13:06
Kénytelen leszek most már én felpofozni ezt a Hadházyt, mert láthatóan ez a pofon nem térítette észre. Ha lehet, még hülyébb, mint volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!