Narancssárga az ország, tarka Budapest

2018. április 09. 00:37

Vidéken brutális fölénnyel nyert a Fidesz, míg Budapesten a körzetek kétharmadát a baloldal viheti.

2018. április 09. 00:37

(MTI)

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 09. 18:04
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Tuco Benedicto Pacifico Juan Maria Ramir
2018. április 09. 17:49
1. Nem véletlenül hívták a XIX. és a XX. század fordulóján a bécsiek a fővárosunkat Judapestnek! Itt most szigorúan az ateista, internacionalista zsidókra gondoljunk! 2. Vicc: - Ugye Ön balliberális szavazó? - Úgy van, honnan tudja! - Kicsi, barna, büdös és Budapesten mindenhol Önbe botlok! 3. A libbant haladárnyikok már most a 2022-es Fidesz 2/3-on dolgoznak. Csak így tovább, elvtársak. 4. A Budapest szellemi fölényével szembeni legjobb érv, 5 perc beszélgetés egy újpalotai, angyalföldi, csepeli, vagy békásmegyeri szavazóval. Vagy megnézni Demszky esetét az Echo tv stábjával. stb.
Vakfolt
2018. április 09. 15:18
Ott az a takony fegyör handabandás, visszalépett, hogy ne bassza pofán a valóság és akkor ilyet nyilatkozik: "Fekete-Győr kifejtette: nem tudnak gratulálni a Fidesznek, és bebizonyosodott, hogy ezzel az ellenzékkel nem lehet legyőzni a Fideszt." Na most lehet az ellenség/ellenfél ellen mindenfélét elkövetni, meg mindent mondani a harc alatt de csak az igazán pitiáner szar alakok nem gratulálnak, ha legyőzték őket.. Ezt kellett volna kb mondania, ha ez a pali nem lenne egy pöcs: "Fekete-Győr gratulált a Fidesznek, és kifejtette, hogy a következő választásra új ellenzékkel legyőzik a Fideszt." vagy efféle.. itt arról van szó, hogy a fideszt, azt nem tartja ellenfélnek, hanem legyőzendő ellenségnek, akivel nem akar szóba állni, mindemellett folyamatos a makogás arról, hogy a fidesz nem mert velük leülni, most akkor.. hát akkor most mit akartok gecik? szóba se állni nem tekinteni embernek, vagy leülni tárgyalni? Amúgy meg tárgyalni a miről? Feltétel nélküli fegyverletételről egy 3%-os csipetcsapat előtt, akik gyakorlatilag mindenbe belebuktak, kivéve az olimpia elkúrását? A birkózóedzésen van egy olyan játék, aminek az a neve, hogy bukfenc fogó. Bukfencezve kell elkapni a másikat. Ott baszta el az ellenzék, hogy azt hitte ez a választás nem sima fogó, hanem bukfenc fogó. De nem az volt.
balbako_
2018. április 09. 15:07
Azért, ha ez is narancsba borulna az már 9/10 lenne emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!